Fakse
Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: fredag d. 8. juli 2022

Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: fredag d. 8. juli 2022

DR1

05:05  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

06:00  

Frilandshaven (3:8)
Frilandshaven (3:8) Vikingebed og honningstole. I udekøkkenet serverer Anne Hjernøe svinekæber med urter og klatkager med kvansirup. Kvanen dyrker Jørgen Skouboe i vikingebedet, tillige med døvenælder og vejbred. Endnu flere bier er ankommet til haven, de bor i gamle flotte spisebordsstole som Jørgen har lavet om til bistader. Sendt første gang 31.05.09

06:30  

Haven i Hune (2:10)
Haven i Hune (2:10) Anne Just og hendes vestjyske paradis er klar til endnu en dejlig havesæson. I dag viser Anne bl.a. hvordan man formerer en af hendes yndlingsblomster - nemlig hornviolen. Anne tager også på besøg hos sin gartner Henriette, der viser sin egen flotte have frem. Tilrettelæggelse: Pia Kjeldsen Sendt første gang 12.02.04

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

07:15  

Min Superhund: Et firbenet håb (1:3)
Min Superhund: Et firbenet håb (1:3) En sort labrador trykker lydigt sin snude ned mod hundetræneren Hannes lår. De øver "touch" og hunden er god til det. Forude venter et nyt liv som hjælper for krigsveteranen René. Han lider af PTSD efter voldsomme krigstraumer, og nu glæder han sig til at den psykiatriske servicehund flytter ind og forhåbentlig kan hjælpe ham ud af angst og isolation. I København er Ellen på 22 vant til at få hjælp af sin psykiatriske servicehund, som hun har haft i 3 år. Ellen lider af Aspergers syndrom som er en form for autisme, der bl.a. gør det svært for hende at have et socialt liv. Hunden Milo er hendes faste støtte, også når hun skal til forelæsninger på Københavns universitet. Med Milo ved sin side er hun måske klar til at springe ud i en ny stor udfordring...

07:45  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

08:40  

OBS
OBS Oplysning til borgerne om samfundet. Demens - Det nationale demenssymbol Fuglene synger Værnsfælles Forsvarskommando - Havfald

08:45  

Tæt på bjørnene (2:2)
Tæt på bjørnene (2:2) Naturprogram fra BBC fra 2014. (The Great Bear Stakeout) Grizzlybjørnen er et af de mest imponerende rovdyr i verden. Den kan veje op til 780 kilo og løbe lige så hurtigt som en hest. Hver sommer samles i hundredvis af grizzlybjørne i Nordamerika for at parre sig, slås og fange laks i store mængder. Ved hjælp af det mest moderne teknologiske udstyr kommer vi helt tæt på disse imponerende dyr. De stærkeste bjørne kan uden problemer skaffe både mad og partnere, men for en ung hunbjørn med nyfødte unger kan kampen for føden være hård. For ud over at parre sig har alle bjørnene ét mål, nemlig at æde sig så fede som muligt, inden sneen kommer, og bjørnene går i dvale.

DR2

07:25  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:00  

P2 Radioavisen
P2 Radioavisen

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

Hvis vægge kunne tale (4:8)
Hvis vægge kunne tale (4:8) Svensk reportageserie fra 2016. (Det sitter i väggarna) Lige ved siden af Storkyrkan i Stockholms historiske kerne, Gamla Stan, ligger en beboelsesejendom med aner tilbage fra 1500-tallet. I en af lejlighederne bor en familie, og Christopher vil hjælpe dem med at afdække nogle overordentlig dramatiske historier fra netop dette kvarter: Blodbad, kongemord og ekstrem fattigdom. Erika viser familien, hvordan de bedst kan være med til at vedligeholde lejligheden.

TVR

05:00  

Pingu
Pingu

05:10  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Ramasjang Mysteriet V (2)
Ramasjang Mysteriet V (2) Hvilken skurk har dog snuppet Kalles tromme? Det er det helt store spørgsmål i Ramasjang. Trommen er nemlig blevet stjålet under ganske særlige omstændigheder, så Kristian får virkelig sin sag for. Heldigvis får han hjælp af Antonius.

06:00  

Ernest & Celestine (1)
Ernest & Celestine (1)

06:10  

Sarah og And (15)
Sarah og And (15)

06:20  

Luk op Luk i - VRED
Luk op Luk i - VRED Kan vrede være godt? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om vrede.

06:40  

Beccas venner
Beccas venner

06:50  

Hey Duggee
Hey Duggee

06:55  

Op og hop (7)
Op og hop (7) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med Jacinta, der tager på en drømmerejse til Frankrig.

07:10  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Simon II
Simon II

07:10  

Simon II
Simon II

07:10  

Simon II
Simon II

07:10  

Simon II
Simon II

07:10  

Simon II
Simon II

07:15  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:20  

Bluey
Bluey

07:30  

Motor Mille på maskintur (5)
Motor Mille på maskintur (5) Motor Mille elsker store maskiner, men hun har aldrig prøvet at køre en asfaltudlægger. Hun tager derfor ud for at møde Margit, der lægger asfalt med en stor maskine på larvefødder. Det skal vise sig ikke at være helt nemt at styre sådan en, så asfalten ligger jævnt på vejen. Så Motor Mille må øve sig.

07:45  

Paddington
Paddington

07:55  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:10  

Vidundervovsen Vaffel (60)
Vidundervovsen Vaffel (60)

08:20  

Sara og det magiske pindsvin | Forvandlet for evigt?
Sara og det magiske pindsvin | Forvandlet for evigt? Det er aften, og 9-årige Sara kræver, at hendes far skal klippe græs og rydde op i haven, så hun dagen efter kan holde fødselsdagsfest med vennerne fra sin nye klasse. Sara er ligeglad med, at haven egentlig er god for insekter og dyr, som den er, men et magisk pindsvin vælger at give Sara en lærestreg. Nu er Sara pludselig blevet forvandlet til et pindsvin, og hendes var har netop starten robotplæneklipperen. Programmet er en del af Ramasjang Redder Pindsvinene. Se hvordan I kan hjælpe pindsvinene på dr.dk/ramasjang.

08:30  

Quizdyrene II (4) - Hunden Evora
Quizdyrene II (4) - Hunden Evora Dagens quizdyr er collien Evora. Hun er en konkurrencehund, der elsker at træne, og har vundet præmier til konkurrencer og udstillinger. Nu håber hun på også at vinde en flot præmie i Quizdyrene. Men først skal hun svare på fem spørgsmål, der handler om insekter. Evora får især problemer, da hun skal forsøge at komme i tanke om teksten til "Mariehønen Evigglad". Men hun kæmper en brav kamp for at være en dygtig hund og vinde sig en præmie.

08:45  

Hørmehunden
Hørmehunden

08:50  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

08:55  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

 
DR1

09:30  

På vildspor i ødemarken (1:5)
På vildspor i ødemarken (1:5) Norske Lars Monsen udfordres i denne serie på det, han er allerbedst til: At overleve i vildmarken. Med bind for øjnene bliver han fløjet til et sted i Norge, og de eneste oplysninger, han får om opgaven, er: Overlev, find frem til målet inden fem dage - ellers bliver du hentet ud. Dagens opgave er ikke den nemmeste, for da Monsen tager bindet væk fra øjnene ser han, at han befinder sig på et skær omgivet af iskoldt fjeldvand. Nordvision fra Norge.

09:35  

Bagom: Fiskene i Sverige (9:9)
Bagom: Fiskene i Sverige (9:9) Vi går bag serien 'Fiskene i Sverige'. Se hvordan de betagende naturoptagelser er blevet til.

09:40  

Fiskarnas Rike - behind the scenes eps.1-9
Fiskarnas Rike - behind the scenes eps.1-9

09:50  

Redningshundene (8:8)
Redningshundene (8:8) Norsk dokumentarserie fra 2022. (Redningshundene) Da Aud Ingebjørg får en melding om, at et 9-årigt barn er meldt savnet fra et badested, får både hun og redningshunden Bessie travlt med at komme afsted for at hjælpe.

09:50  

Redningshundene (7:8)
Redningshundene (7:8) Norsk dokumentarserie fra 2022. (Redningshundene) Aud Ingebjørg og hunden Bessie kører ud for at lede efter en mand med Downs syndrom. Selvom han ikke burde, er manden gået en tur i skoven alene.

10:30  

Auktionshuset II (4)
Auktionshuset II (4) I Auktionshuset er den rutinerede ejer, Jesper Bruun Rasmussen særdeles veloplagt. Der skal sælges orientalsk kunst i millionklassen og der kommer kunder hele vejen fra Kina for ved selvsyn at se den 37 kg tunge buddha figur. Det er en figur, som kan sætte hammerslagsrekord, hvis de rigtige købere byder med, så Jesper Bruun Rasmussen er optaget af at gøre et særdeles godt indtryk. Auktionshusets eksperter er konstant på udkig efter det, der kan indbringe huset høje hammerslag og i dag er ekspert i moderne design, Peter Kjeldgaard taget den lange vej til Sydsjælland for at se på et unikt skab fra 60'erne. I Auktionshusets skranke har eksperterne både moderne danske klassikere og funklende smykker under deres lup.

11:00  

Guld i Købstæderne - Skive II
Guld i Købstæderne - Skive II Guld i Købstæderne besøger denne sommer fem danske byer, der alle har den særlige købstadsstatus. Denne gang gælder det Skive. Her står nogle af landets dygtigste vurderingseksperter klar til at vurdere gæsternes medbragte antikviteter, arvestykker og andre klenodier. Bl.a. kigger de nærmere på sølvtøj fra Tiffany i New York, og så viser en PH-lampe sig at gemme på en usædvanlig - og ubehagelig - overraskelse for ejerne. Når tingene er blevet vurderet er der mulighed for at få dem solgt. Tre professionelle opkøbere står klar til at byde hinanden op i kampen om at få de bedste ting med hjem. Det er dog sælgeren, der afgør, om buddet er højt nok til, at der kan laves en handel. Og denne gang kommer to af dansk designs største navne under hammeren, når opkøberne skal byde på en Finn Juhl-stol og fire helt usædvanlige stole af Nanna Ditzel. Vært Cecilie Nielsen cykler rundt og finder byens gode historier. Der er dog helt andre hestekræfter i det køretøj, hun kører med, da hun besøger Skive Kaserne.

11:00  

Guld i Købstæderne - Skive
Guld i Købstæderne - Skive Guld i Købstæderne besøger fem danske byer, der alle er berettigede til den særlige købstadsstatus. Denne gang gælder det Skive, der ligger smukt ved Limfjorden. Her står nogle af landets dygtigste eksperter klar til at vurdere gæsternes arvestykker og antikviteter. Bag de mange forskellige klenodier ligger ofte også en god historie. F.eks. viser et billede af den lokale kunstner Niels Bjerre, tyske flyvemaskiner flyve ind over landet 9. april 1940. Og to børn dukker op med deres farfars gamle legoklodser. Når tingene er blevet vurderet, er der mulighed for at få dem solgt. Tre professionelle opkøbere står klar til at byde hinanden op i kampen om at få de bedste ting med hjem, men kun hvis sælgeren er tilfreds med buddet, kan der handles. En af dagens handler ender dog helt usædvanligt med, at de tre opkøbere går sammen om at købe en lampe. Alle pengene går nemlig til velgørende formål. Undervejs cykler programmets vært Cecilie Nielsen rundt i byen og finder de gode historier.

11:00  

Guld i Købstæderne - Nykøbing Falster II
Guld i Købstæderne - Nykøbing Falster II I løbet af sommeren besøger Guld i Købstæderne fem danske byer, der alle har den særlige købstadsstatus. Denne gang går turen til Nykøbing Falster. På Katedralskolen står nogle af landets dygtigste eksperter klar til at vurdere gæsternes antikviteter, arvestykker og andre fine ting. Denne gang vurderer de bl.a. en japansk tiger fra 1800-tallet og to stole designet af Hovmann-Olsen. Cecilie Nielsen, programmets vært, tager ud og får de gode lokale historier. Blandt andet får hun en forklaring på, hvorfor så mange af områdets kirker er lyserøde, og hun får også svar på, hvor meget sukker hver dansker spiser om året. Når gæsterne har fået deres ting vurderet, har de mulighed for at få dem solgt. Tre professionelle opkøbere står klar til at byde hinanden op i kampen om at få de bedste ting med hjem, men kun hvis sælgeren er tilfreds med buddet, kan der laves en handel. Denne gang kæmper de bl.a. om at få et maleri af guldaldermaleren I. L. Jensen med hjem.

11:00  

Guld i Købstæderne - Nykøbing Falster
Guld i Købstæderne - Nykøbing Falster Guld i Købstæderne besøger i løbet af sommeren fem danske byer med den særlige købstadsstatus. Denne gang gælder det Nykøbing på Falster. På Katedralskolen står nogle af landets dygtigste eksperter klar til at vurdere gæsternes antikviteter og arvestykker. Bl.a. kigger de nærmere på to gamle kinesiske Buddhaer fra Ming-dynastiet og en sølvskål, der viser sig at være noget helt andet end først antaget. Cecilie Nielsen, programmets vært, tager cyklen ud til nogle af byens seværdigheder. Bl.a. får vi forklaringen på, hvorfor den russiske præsident Putin har førsteret til at købe et bestemt hus i Nykøbing. Når gæsterne har fået deres ting vurderet, har de mulighed for at få dem solgt. Tre professionelle opkøbere kæmper om at få de bedste ting med hjem, men kun hvis sælgeren er tilfreds med buddet, kan der laves en handel. Denne gang byder opkøberne hinanden op i kampen om at få en baby støbt i bronze med hjem, og et helt unikt sølvkaffestel fra Georg Jensen.

11:00  

Guld i Købstæderne - Horsens II
Guld i Købstæderne - Horsens II Guld i Købstæderne besøger fem danske byer, der alle er berettigede til den særlige købstadsstatus. Denne gang gælder det Horsens. Her står nogle af landets dygtigste eksperter klar til at informere og vurdere de mange ting, som gæsterne har med. Blandt andet kigger de nærmere på et russisk kroningsbæger og to skeer, som en guldgraver har taget med hjem fra Amerika. Når tingene er vurderet, er der chance for en handel. Tre professionelle opkøbere med penge på lommen står klar til at byde hinanden op i kampen om at få de bedste ting med hjem. Men kun hvis sælgeren er tilfreds med buddet, skifter tingene ejer. Opkøberne byder blandt andet på et italiensk guldarmbånd. Og en vaskeægte højdespringer - en lysestage købt for 10 kroner på et loppemarked. Cecilie Nielsen, programmets vært, cykler rundt i byen og finder de gode historier. Hun besøger blandt andet det tidligere fængsel, hvor hun selv prøver kræfter med den økse, der blev brugt til den sidste henrettelse i Danmark.

DR2

09:30  

Århundredets vidner
Århundredets vidner Dengang i Korea. I begyndelsen af 50'erne var en gruppe danskere øjenvidner til en storkig. Koreakrigen, som kostede 4 millioner mennesker livet, førte til at Danmark sendte hospitalsskibet "Jutlandia" til Østen. For danskerne ombord på skibet, besætning og hospitalspersonale, blev det både et eventyr og et møde med en grum virkelighed. En rejse for livet.

10:10  

Århundredets vidner
Århundredets vidner Værftet lukker En fortælling om en provinsby i Jylland som gennem hele århundredet har levet af og med sit skibsværft. I programmet medvirker tidligere og nuværende arbejdere der må se i øjnene, at værftet ikke overlever årtusindeskiftet.

10:50  

Taxa (25:56)
Taxa (25:56) Dansk dramaserie fra 1998. Mike skaffer sin ven, Sebastian, mulighed for at komme ud af landet - men de russiske våbenhandlere, Sebastian har snydt, er ikke indstillet på bare at lade ham slippe afsted. Birgit er begyndt at undre sig over, hvad Finn egentlig laver om aftenen og beslutter at finde ud af det. Gitte starter som ny radiodame på Krone-Taxa, mens Verner er bekymret over Hermans aktieopkøb, og Tom må have hjælp af Meho i et forsøg på at finde Mai. Medvirkende: John Hahn-Petersen, Margrethe Koytu, Anders W. Berthelsen, Trine Dyrholm, Pernille Højmark, Peter Gantzler, Pia Vieth, Jesper Lohmann, Peter Mygind, Leif Sylvester, Zlatko Buric, Helene Egelund, Bjarne Henriksen, Ann Eleonora Jørgensen, Torben Jensen, Solbjørg Højfeldt, Vibeke Ankjær, Tammi Øst, Jens Jørn Spottag, Alvin Linnemann, Erik Holmey m.fl. Manuskript: Adam Price og Stig Thorsboe. Instruktion: Kristoffer Nyholm. Foto: Henrik Jongdahl, dff. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

11:30  

Taxa (26:56)
Taxa (26:56) Dansk dramaserie fra 1998. Mike fortsætter, med hjælp fra Stine, jagten på den forsvundne taxa og den forsvundne Sebastian - i tæt kapløb med våbenhandlerne. Birgit er blevet klar over Finns forhold til Louise, og det har fået konsekvenser. Mens Tom må have hjælp, da han bliver kaldt til Retsmedicinsk Institut, får Andreas nogle foruroligende oplysninger af Mettes mand, og Nina bliver sat i et slemt dilemma. Medvirkende: John Hahn-Petersen, Margrethe Koytu, Anders W. Berthelsen, Trine Dyrholm, Pernille Højmark, Peter Gantzler, Pia Vieth, Jesper Lohmann, Peter Mygind, Leif Sylvester, Zlatko Buric, Helene Egelund, Solbjørg Højfeldt, Torben Jensen, Ann Eleonora Jørgensen, Bjarne Henriksen, Jens Jørn Spottag, Tammi Øst, Nis Bank-Mikkelsen, Vibeke Ankjær, Peter Steen, Henrik Larsen, Peter Aude, Nanna Møller, Henrik Birch, Lars Ravn, Rosa Nyholm og Søren Møller. Manuskript: Søren Sveistrup og Stig Thorsboe. Instruktion: Kristoffer Nyholm. Foto: Henrik Jongdahl, dff. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

TVR

09:10  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

09:20  

Landet for længe siden
Landet for længe siden Amerikansk tegnefilm med dansk tale. Følg med Lillefod og de andre dinosaurusser på eventyr for millioner af år siden - længe før menneskene, da kæmpeøglerne og deres børn befolkede vores jord!

09:45  

Så er der tegnefilm
Så er der tegnefilm

10:05  

Kasper og Sofie (8)
Kasper og Sofie (8)

10:20  

Kika og Bob (10)
Kika og Bob (10) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

10:35  

Pyjamasheltene II (46)
Pyjamasheltene II (46)

10:45  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

10:55  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

11:10  

Onkel Rejes Sørøvershow (10)
Onkel Rejes Sørøvershow (10) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Molly, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens lykkeamulet, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Den Skæggede Havfrue, og se om Molly og Onkel Reje kan vinde over Kaptajn Alex og Brian i sørøverkarate. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt.

11:30  

Bamselægen - Forgiftning (2)
Bamselægen - Forgiftning (2) Bamselægen Sandra får besøg af Ingeborg og hendes bamse Kaninus, der på mystisk vis har fået ondt i maven. Ingeborg assisterer Bamselægen i undersøgelsen af Kaninus, men afbrydes undervejs af professor Allan, som elsker at fortælle om kroppen og af Portør Ole, som overbevist om, at han er syg. Følg med, og se om Bamselægen og Ingeborg finder ud af, hvad Kaninus fejler, og om de kan hjælpe bamsen Kaninus til at blive rask igen.

11:50  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Bonderøven 2020: Et 13 meter langt knuseværk og 2 små lam
Bonderøven 2020: Et 13 meter langt knuseværk og 2 små lam Hos Frank er der besøg af den største maskine, der, indtil nu, har været på Kastanjegården. Et 13 meter langt knuseværk der forvandler den gamle stald til grus. Og midt i det hele kommer der to nye lam til verden.

12:15  

Bonderøven 2020: Bonderøvens protest mod Black Friday
Bonderøven 2020: Bonderøvens protest mod Black Friday Frank er ikke ligefrem forelsket i fænomenet Black Friday. Så i stedet for at købe en ny skovl, fikser han sin gamle og viser dig, hvordan du selv kan fikse din yndlingsskovl. Og så bliver han så begejstret over en af sine afgrøder, så han mener, den må være enhver økologs vådeste drøm.

12:15  

Bonderøven 2020: Farvel til den gamle staldbygning
Bonderøven 2020: Farvel til den gamle staldbygning Hos Bonderøven er det en stor dag. Den gamle staldbygning skal rives ned. Men før den kan rives ned skal bygningen saves over i to. Det kræver sin mand og maskiner af den helt store slags.

12:45  

Nak & Æd - Miniature-lejr i Zambia
Nak & Æd - Miniature-lejr i Zambia Et kort udklip fra Zambia. Bette Utzon og Jørgen Skouboe, har skabt en fuldstændig fed miniature-lejr hjemmefra, som drengene forsøger at kopiere i Zambia.

12:55  

I hus til halsen (6:8)
I hus til halsen (6:8) Kim (57) har haft sin landejendom i Billund til salg i 2,5 år og er tæt på at miste alt håb. Han er fanget i en massiv gæld, og hvis det ikke var for hans niece Mette (33), var huset for længst røget på tvang. Designer Søren Vester har den store plan klar: vægge skal væltes, nye skal op, og så vil han prøve at male et bord ved hjælp af en spand vand. Tømrer Dennis Salomonsen giver tips til at sætte en væg op, og ejendomsmægler Line Frank sætter alt ind på at få huset solgt.

13:55  

Hammerslag 2019 - Energimærkning - F TIL A
Hammerslag 2019 - Energimærkning - F TIL A Vi kan vist alle sammen blive enige om, at den danske natur er noget, vi gerne vil passe på. Og det må vores boliger faktisk også gerne. Men hvad betyder en boligs energimærkning egentlig for salgsprisen? Vi tager et nærmere kig på tre boliger, der ligger i den dårlige såvel som gode ende af energiskalaen. Vi begynder med en bolig, hvor køberne må leve med en høj varmeregning, og en energimærkning der hedder F, dernæst en bolig der er renoveret fra energimærkning E til C, hvor specielt én ting har haft en kæmpe betydning for springet. Og så ender vi i toppen af skalaen med et hus, der har mange point på klimakontoen. Vært: Christian Degn

14:40  

Kender Du Typen? 2019 - med baby og butterfly
Kender Du Typen? 2019 - med baby og butterfly Hvem er det, der selv kan binde sin butterfly, men som meget hellere går med kasket? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup regne ud, når Kender Du Typen? besøger en arkitekttegnet villa nord for København - med en pink pejsestue. Vært: Mads Steffensen

14:40  

Kender Du Typen? 2019 - Med smør og søudsigt
Kender Du Typen? 2019 - Med smør og søudsigt Hvilken kendt dansker har udsigt til både sit barndomshjem og Københavns Indre Søer fra sin spisestue? Livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup skal regne ud, hvem der elsker hjemmebagte boller med tandsmør og har et køkken, der giver restaurationskøkkener baghjul, når Kender Du Typen? besøger Østerbro i København. Vært: Mads Steffensen

DR2

12:10  

Bjergenes storslåede natur - Rocky Mountains
Bjergenes storslåede natur - Rocky Mountains Naturprogram fra BBC fra 2017. (Mountains: Life Above the Clouds) De er majestætiske, smukke og ærefrygtindgydende. De indgyder både undren og frygt, fordi livet i højderne er så barskt. Bjergboerne må kæmpe med kulde, tynd luft og dramatiske vejromslag. Den nordamerikanske bjergkæde Rocky Mountains er en blændende smuk vildmark med et rigt dyreliv af pumaer, jærve, ulve og bjørne.

13:05  

Bjergenes storslåede natur - Himalaya
Bjergenes storslåede natur - Himalaya Naturprogram fra BBC fra 2017. (Mountains: Life Above the Clouds) De er majestætiske, smukke og ærefrygtindgydende. De indgyder både undren og frygt, fordi livet i højderne er så barskt. Bjergboerne må kæmpe med kulde, tynd luft og dramatiske vejromslag. Himalaya er verdens højeste bjergkæde og er hjemsted for såvel særlige dyrearter som sneleoparder, der søger efter mad i afsidesliggende bjerglandsbyer, og ældgamle buddhistiske klostre med deres tidløse ritualer.

13:55  

Den klassiske musikquiz (3:8)
Den klassiske musikquiz (3:8) Phillip Faber er den veloplagte vært, der forsøger at holde styr på de to holdkaptajner Frederik Cilius og Mathias Hammer. Med sig har de Teresa la Cour, Jakob Weber, Victor Koch og Magnus Koch. DR SymfoniOrkestret og dirigent Petr Popelka står for musikken. Er det muligt ud fra dirigentens gestik at gennemskue, hvad han dirigerer, uden at orkestret spiller til? Kan man fremføre orkestermusik på plastikrør og slagtøjsinstrumenter? Hvor svært er det at genkende musik spillet bagfra? Og kan det lade sig gøre at finde frem til et stykke musik efter bare en enkelt tone? Sendt første gang 22.09.2019

14:55  

Arkitektens Hjem: Tage Lyneborg (6:8)
Arkitektens Hjem: Tage Lyneborg (6:8) Palladio with a twist. Tage Lyneborg bor i Frederiksstaden (i nærheden af Amalienborg) i en 300 kvm., næsten tom, fyrstelig lejlighed med smukt lys sydvendte palævinduer. Tage Lyneborg er medlem af inderkredsen i dansk arkitektur, han er med til at stå vagt om en speciel dansk smagskultur, der har rødder over 200 år tilbage i tiden. Og han er også en af de få, der ved hvad det vil sige at bygge en rigtig luksusvilla. Sendt første gang 05.04.11

TVR

12:05  

Det store Ramasjang Mysterie 2 (2)
Det store Ramasjang Mysterie 2 (2) Bjørn, Nikoline og Jose beslutter sig for at stjæle Grundloven på Rigsarkivet, før skurkene får fat i den. Men skurkene har en plan for deres kup, så børnene har travlt. Imens forsøger Kristian at finde en vej ud af fængslet.

12:20  

Byttebiksen (1)
Byttebiksen (1) Rosa har besluttet sig for at rydde Byttebiksen op, for hun kan godt lide, at hver bytteting er på sin bytteplads. Men Lotte har sådan brug for at lege, og så kan det jo let komme til at rode lidt. Den musikglade Nora kommer forbi for at bytte sin prinsessekjole, og det er heldigt for også Camille kommer forbi - og hun elsker bare at lege prinsesse. Også Jakob kigger indenfor, og han fortæller så levende om sine killinger, at Rosa gerne vil hjem til ham og se dem selv.

12:35  

Ramajetterne III (2)
Ramajetterne III (2) Der er trist stemning i lufthavnen. Flummers kælefisk Diller er død, og Flummer er for trist til at arbejde. Heldigvis har de andre venner udtænkt en plan til at få ham i godt humør igen.

12:51  

Superhelten Sprinter Galore (15)
Superhelten Sprinter Galore (15)

12:55  

Superhelten Sprinter Galore (21)
Superhelten Sprinter Galore (21)

12:55  

Monster Buster
Monster Buster Under Silkes seng bor der et dumt fantasi-monster med 100 arme og ét ben, som godt kan lide kogte ting. Men nu gider Silke ikke være bange for det længere! Hun ringer til MonsterBusters, og sammen med MonsterBuster Mille lægger hun en snedig fælde, der buster monstret langt væk. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

12:55  

Superhelten Sprinter Galore (19)
Superhelten Sprinter Galore (19)

12:55  

Superhelten Sprinter Galore (17)
Superhelten Sprinter Galore (17)

12:55  

Superhelten Sprinter Galore (16)
Superhelten Sprinter Galore (16)

13:15  

Ramasjang Mysteriet (4)
Ramasjang Mysteriet (4) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

13:45  

Onkel Rejes fede sommerferie (11)
Onkel Rejes fede sommerferie (11) Krølle har fødselsdag og bliver fejret til den helt store guldmedalje. Der er både flødebollekonkurrence, ballonklovn og dans, men da Skidrik finder ud af at Didrik også er inviteret, mener han at det skal udnyttes. For nu har de chancen for endelig at tilintetgøre Onkel Reje.

14:00  

Motor Mille og uniformerne - Livredder (4)
Motor Mille og uniformerne - Livredder (4) Motor Mille fortæller om dengang hun fik lov til at komme med en livredder på arbejde, og hendes evner til at reagere hurtigt blev sat på prøve. Motor Mille får lov til at se hvordan en livredder hver dag hjælper andre mennesker på stranden, og holder øje med at ingen er i fare. Hun bliver trænet i at hjælpe til, hvis nogen skulle være ved at drukne, og det viser sig, at hun er ret god til det.

14:15  

Sprinter Galore (6)
Sprinter Galore (6) Magnus fortæller Sprinter at han har leget med sin mor at hun har født ham, da han jo i virkeligheden er adopteret. Han overtaler Kathrine til at hun også skal føde Sprinter, så de kan blive rigtige brødre, men da Viola opdager at de nu er søskende bliver hun ked af det fordi hun også vil have søskende. Kan Magnus nu finde en måde, hvor Viola bliver glad igen?

14:30  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

14:55  

Gilbert Syltespire
Gilbert Syltespire Tilbage til Sifs Takt og tone-kursus + Skat, Gilbert er skrumpet

DR1

15:25  

Hercule Poirot: Hercule Poirots jul
Hercule Poirot: Hercule Poirots jul Krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) En telefonopringning vender op og ned på Poirots juleplaner. Simeon Lee frygter for sit liv og beder den lille detektiv om hjælp, så Poirot sætter kurs mod Lees landsted. Og han er dårligt stået af toget, før det bliver klart, at Lees frygt ikke er ubegrundet.

15:25  

Hercule Poirot: Huset i Hickory Road
Hercule Poirot: Huset i Hickory Road Krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) Miss Lemons søster driver et kollegium, der plages af mystiske tyverier. Poirot beslutter sig for at kigge nærmere på sagen og havner i et kapløb med tiden, da tyverierne pludselig bliver til mord.

17:10  

Lykkeland II (7:8)
Lykkeland II (7:8) Norsk prisvindende dramaserie fra 2022 Alexander Kielland-platformen vælter med over 200 mennesker om bord. En hvirvelvind af forandringer og nye muligheder. Dramaserien 'Lykkeland' er norsk tv's prisbelønnede storsatsning om Norges olieeventyr.

17:10  

Lykkeland II (6:8)
Lykkeland II (6:8) Norsk prisvindende dramaserie fra 2022 Olieprisen når nye rekorder og Martin får et meget fristende tilbud. Marius kæmper med at finde sig til rette på skolen. En hvirvelvind af forandringer og nye muligheder. Dramaserien 'Lykkeland' er norsk tv's prisbelønnede storsatsning om Norges olieeventyr.

17:10  

Lykkeland II (5:8)
Lykkeland II (5:8) Norsk prisvindende dramaserie fra 2022 Marius' biologiske far dukker uventet op. Kuppet i Iran åbner nye muligheder for Nyman Diving. Anna finder en ny ven. En hvirvelvind af forandringer og nye muligheder. Dramaserien 'Lykkeland' er norsk tv's prisbelønnede storsatsning om Norges olieeventyr.

DR2

15:25  

Arkitektens Hjem: Mette og Martin Wienberg (7:8)
Arkitektens Hjem: Mette og Martin Wienberg (7:8) Dancing in the Moonlight. Mette og Martin Wienberg har om/tilbygget et gammelt træhus i Højbjerg til en ualmindelig behagelig bolig - Ved at blande materialer som beton, egefinér, tyk linoliemaling, læder, egetræ har de skabt et hjem der indbyder til leg, fest, fleksibilitet, driverliv med varme i gulvet...

15:55  

McLaren - Benzin i blodet
McLaren - Benzin i blodet Newzealandsk dokumentar fra 2017. (McLaren) Han grundlagde et af de bedste motorsportshold i verden - 'Bruce McLaren Racing Team'. En ung mand fra New Zealand, der voksede op i beskedne kår. Men som med stor lidenskab og vilje fulgte sin drøm og førte sit hold til storhed. Her er historien om Formel 1-legenden Bruce MacLaren. En fortælling om innovation, sejre, tragedier og død.

17:20  

Den klassiske musikquiz (4:8)
Den klassiske musikquiz (4:8) Phillip Faber er den veloplagte vært, der forsøger at holde styr på de to holdkaptajner Frederik Cilius og Mathias Hammer. Med sig har de Katrine Gislinge, Teresa la Cour, John Kruse og Nikolaj Koppel, og i aftenens udsendelse gæsteoptræder mezzosopranen Andrea Pellegrini sammen med DR SymfoniOrkestret dirigeret af Petr Popelka. Kan det lade sig gøre at finde frem til et stykke musik efter bare en enkelt tone? Hvor svært er det at genkende musik spillet bagfra? Kan man fremføre orkestermusik på plastikrør? Hvilket af de to hold er bedst til at tidsbestemme musik ud fra historiske genstande? Og hvor hurtigt kan de to hold lytte sig frem til et stykke musik, hvor der mangler en masse noder? Sendt første gang 29.09.2019

TVR

15:15  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:25  

Remy og Boo
Remy og Boo

15:40  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:45  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:50  

Simon III
Simon III

15:50  

Simon III
Simon III

15:56  

Simon III
Simon III

15:57  

Simon III
Simon III

15:57  

Simon III
Simon III

15:57  

Simon III
Simon III

16:00  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:15  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

16:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

16:30  

Paw Patrol V
Paw Patrol V Tegnefilm med dansk tale

16:55  

Onkel Rejes fede sommerferie (3)
Onkel Rejes fede sommerferie (3) Da den gravide Onkel Reje får at vide, at mænd ikke kan blive gravide, bliver han sur og går sammen med Krølle i gang med at demonstrere. Uheldigvis for deres naboer Didrik og Skidrik, som hader børn, falder det sammen med et besøg fra en ganske særlig gæst og de må tænke i helt nye baner for at få tilintetgjort Onkel Reje. Og så bliver det også dagen, hvor Krølle modtager en hemmelig gave.

17:10  

Superhelteskolen
Superhelteskolen Eners termo med urin er blevet væk, og han skal have den tilbage, før det er for sent. Og Alfa skal kurere Tordenbrag, som er blevet stormforelsket i et gardin.

17:25  

Mission Valhalla (3)
Mission Valhalla (3) Skjaldemjøden er væk! Den guddommelige drik, der gør guderne i stand til at synge og skrive sang så smukke og skønne, at man tror det er løgn. Kærlighedsgudinden Freja er ulykkelig, for hun elsker at synge og optræde! Sammen med den modige, jordiske heltinde Sifka drager hun ud for at skaffe den magiske mjød tilbage. For Valhalla!

17:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Stegosaurus var en langsom dinosaur. Derfor var det svært at slippe ud af truende situationer, så i stedet måtte Stegosaurus blive på stedet og forsvare sig. Men hvordan gjorde den?

17:45  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Brachiosaurus havde en utrolig lang hals. Det var godt at have, da Brachiosaurus ville spise fra de saftige trækroner. Brachiosaurus var så høj som tre giraffer stående på hinanden.

17:50  

Jagten på regnbuens farver | Skubbet i vandet
Jagten på regnbuens farver | Skubbet i vandet Motor Mille og Hr. Skæg er på jagt efter en forholdsvis lille konkylie, og de bliver enige om, at de skal lede efter den i havet. De bliver uenige om, hvem der skal hoppe i, for vandet er koldt, og der er giftige fisk.

DR1

18:00  

Auktionshuset II (5)
Auktionshuset II (5) I Auktionshuset fejres Søren Kirkegaards 200 års jubilæum med en samling særlige effekter fra de produktionsrige år. Det er især det penneskaft Kirkegaard brugte til at nedfælde og forevige sine tanker som, bogkesperterne Lærke og Christine er spændte på. Det er dem der både har indsamlet og vurderet effekterne. Uanset hvilken vej det går, er Jesper Bruun Rasmussen veloplagt og ved lige præcis, hvordan sådan en usikker auktion skal tackles. Auktionshusets ekspert i moderne kunst, Niels Bo Hauggard får sig en af de helt store overraskelser når han ser et hidtil uset maleri af den kostbare Wilhem Lundstrøm og i skranken bliver historier be- eller afkræftet når eksperterne kommer med deres dom over danskernes arvegods. Velkommen til Auktionhuset.

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

19:00  

Disney Sjov
Disney Sjov En hel time med tegnefilm unge og gamle, store og små, børn og barnlige sjæle. Se nye og klassiske tegnefilm fra Disneys skattekiste.

20:00  

UEFA EM 2022: Før kampen Tyskland - Danmark
UEFA EM 2022: Før kampen Tyskland - Danmark Så er det endelig tid for Danmarks første kamp ved EM-slutrunden, hvor de rød-hvide skal forsøge at forsvare sølvmedaljerne fra EM i 2017. Ved den lejlighed slog danskerne Tyskland i kvartfinalen, og en ny sejr over tyskerne i dag vil give Danmark en drømmestart på EM og åbne vejen for at komme videre fra den indledende gruppe B. Men det bliver ikke nemt mod de otte-dobbelte europamestre, som håber at hente en ny titel til samlingen. Kampen spilles på stadion i Brentford, som normalt er hjemmebane for den danskerspækkede klub af samme navn i Premier League. Vært: Tina Müller

DR2

18:25  

Store danskere - Dirch Passer
Store danskere - Dirch Passer I 3 årti henrykkede Dirch Passer danskerne med sin komik, mimik og sit grin i så stor grad at hans publikum ikke ville se ham i de alvorlige roller som han ellers drømte om. Han endte sine dage, som den mest kendte og elskede dansker, på scenen i sit klovnekostume. Tilrettelæggelse: Anne Røgilds. Sendt første gang 06.03.05

19:05  

En by i provinsen (12:17)
En by i provinsen (12:17) Dansk krimiserie med bl.a. Jens Okking og Henning Moritzen. Og musik af Fuzzy. Sendt første gang 1979

20:00  

Submergence
Submergence Tysk romantisk thriller fra 2017. Danielle og James mødes tilfældigt på et hotel i Normandiet. De forelsker sig, men snart skilles deres veje. James er agent og skal til Somalia for at opspore selvmordsbombemænd. Mens Danielle er biomatematiker og på vej ned i havets dyb på en forskningsmission. Da James bortføres af jihadister, må gå Danielle om bord i sin miniubåd uden at kende hans skæbne. Medvirkende: James McAvoy, Alicia Vikander m.fl. Instruktion: Wim Wenders.

TVR

18:00  

F for får V (2)
F for får V (2)

18:00  

F for får V (1)
F for får V (1)

18:01  

F for Får - Juler igennem
F for Får - Juler igennem Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman.

18:05  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

18:20  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

18:35  

Smølferne
Smølferne

18:44  

John Dillermand (5)
John Dillermand (5) John får et gevær af Oldemor, og bliver bedt om at gå ud og skyde deres aftensmad - allerhelst en fasan. Verdens længste diller og et gevær er dømt til at gå galt, og sjovt nok kommer John da også hjem med en pizza og en gennemskudt diller.

18:44  

John Dillermand (4)
John Dillermand (4) John kommer op at slås med sin diller. Det kan Oldemor ikke lide, så hun sender ham ud for at lege med de andre. Nogle gange handler de sjoveste lege om at komme først eller være bedst. John snyder med dilleren for at vinde, men det er ikke altid en god ide.

18:44  

John Dillermand (2)
John Dillermand (2) Tænk hvis du havde verdens længste diller! Det har John. Den får ham tit i problemer og det kan blive rigtig pinligt, men når han står ved at han er anderledes, så kan han redde børn, babyer og biler og sågar hejse flaget - med dilleren. Faktisk kan han redde hele verden, hvis han bare får lov.

18:45  

100% Ulv
100% Ulv

18:45  

John Dillermand (1)
John Dillermand (1) John bruger dilleren som hundesnor, og pludselig er hundeluftning det nemmeste i hele verden. Men da alle naboerne pludselig også vil have John til at lufte deres hunde, bliver det hele for meget. En kat kommer på tværs og John mister alle hundene til stor forargelse for ejerne. John må vise sit værd, og med dilleren indfanger han til sidst alle hundene, og redder dagen.

19:10  

Wild Kratts III (4)
Wild Kratts III (4)

19:30  

Svampebob Firkant VIII (19)
Svampebob Firkant VIII (19)

20:00  

Happy Feet
Happy Feet Kongepingviner danner par ved at synge sig ind i hinandens hjerter. Derfor er det mere end almindelig surt for pingvinen Mumble, da han opdager, at han ikke kan synge. I stedet beslutter Mumble at forsøge at danse sig til opmærksomhed fra sin elskede. Opmærksomhed får han, men ikke på den gode måde. I hvert fald ikke til at begynde med.

DR1

21:00  

UEFA EM 2022: Tyskland - Danmark (k), direkte
UEFA EM 2022: Tyskland - Danmark (k), direkte

21:45  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:55  

UEFA EM 2022: Tyskland - Danmark (k), direkte
UEFA EM 2022: Tyskland - Danmark (k), direkte

22:50  

UEFA EM 2022: Efter kampen Tyskland - Danmark
UEFA EM 2022: Efter kampen Tyskland - Danmark Så er det endelig tid for Danmarks første kamp ved EM-slutrunden, hvor de rød-hvide skal forsøge at forsvare sølvmedaljerne fra EM i 2017. Ved den lejlighed slog danskerne Tyskland i kvartfinalen, og en ny sejr over tyskerne i dag vil give Danmark en drømmestart på EM og åbne vejen for at komme videre fra den indledende gruppe B. Men det bliver ikke nemt mod de otte-dobbelte europamestre, som håber at hente en ny titel til samlingen. Kampen spilles på stadion i Brentford, som normalt er hjemmebane for den danskerspækkede klub af samme navn i Premier League. Vært: Tina Müller

23:30  

Eye in the Sky
Eye in the Sky Britisk thriller fra 2015. Oberst Katherine Powell leder en dronemission fra London. Opgaven er at fange en gruppe terrorister i Nairobi. Pludseligt står klart, at terroristerne planlægger et selvmordsangreb. Nu ændrer missionen karakter fra at 'fange' til at 'dræbe'. Dronepiloten sidder i USA. Da han er klar til at slå til, opdager han, at der er en lille pige midt i angrebszonen. Sekunderne tæller ned. Hvem tør træffe det svære valg? Medvirkende: Helen Mirren, Aaron Paul, Alan Rickman m.fl. Instruktion: Gavin Hood.

DR2

21:45  

Vi skulle dø - da AIDS kom til Danmark (1:2)
Vi skulle dø - da AIDS kom til Danmark (1:2) I begyndelsen af 1980erne flytter to unge til hver deres storby. I Århus finder Henning endelig det homomiljø, han har sukket efter som teenager i Vestjylland, mens Steve i København forelsker sig stormende i kokken på byens bedste bøssediskotek. Alt tegner lyst for Henning og Steve, da de for første gang hører om en mystisk sygdom, der næsten udelukkende rammer bøsser - en sygdom, der ikke kan behandles.

22:55  

Fjendskab mellem venner
Fjendskab mellem venner Amerikansk gyser-thriller fra 2016. I flere år er kløften mellem veninderne og skuespillerne Anna og Beth vokset. Den mere underdanige Beth har fået roller, mens den ambitiøse Anna er blevet forbigået. I håb om at kunne genetablere venskabet tager de på weekendtur til det øde Big Sur i Californien. Men stemningen bliver mere og mere anspændt, og snart mister de grebet om virkeligheden og deres egen identitet. Medvirkende: Mackenzie Davis, Caitlin FitzGerald, m.fl. Instruktion: Sophia Takal.

TVR

21:45  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

01:05  

Camilla Läckbergs Fjällbackamordene (2)
Camilla Läckbergs Fjällbackamordene (2) Svensk krimi fra 2012. (Fjällbackamorden: Vänner för livet) Da Erica Falck var 13 år gammel, steg hendes ven Peter på en bus og blev aldrig set igen. Skjulte hemmeligheder kommer frem i lyset, da Erica og hendes mand Patrik beslutter sig for at optrævle historien. Mysteriet bliver ikke mindre, da Peters bror knivdræbes, mens han er på vej for at mødes med Erica. Erica Falck: Claudia Galli Concha. Patrik Hedström: Richard Ulfsäter. Mellberg: Lennart Jähkel. Instruktion: Richard Holm.

02:35  

Hercule Poirot (35)
Hercule Poirot (35) Engelsk krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) "Den italienske adelsmand". Miss Lemons kærlighedsliv bringer Poirot på sporet af gerningsmanden, da den italienske grev Foscatini findes myrdet.

03:30  

Hercule Poirot (36)
Hercule Poirot (36) Engelsk krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) "Chokoladeæsken". Poirot vender hjem til Bruxelles for første gang i mange år. Og i tankerne vender han tilbage til en 20 år gammel sag, som aldrig officielt blev opklaret.

DR2

00:15  

I heroinens spor (5:5)
I heroinens spor (5:5) Amerikansk dokumentarserie fra 2018. (The Trade) Fentanyl er den store dræber i USA. Og mens antallet af dødelige overdoser stiger, strømmer stoffet stadig ind i landet. Her følger vi politiassistent Nate Smith fra politiets HOPE-taskforce, der forsøger at gøre en indsats mod epidemien ved at opspore den dårlige narko og anholde narkobagmændene - og samtidig hjælpe familier med at finde behandlingstilbud. Mens vi møder Skyler, der efter ti år som misbruger prøver at blive stoffri.

01:05  

Systembryder
Systembryder Prisvindende tysk drama fra 2020. (Systemsprenger) Ni-årige Benni er en tornado i en pink jakke. Hun bliver kastet rundt mellem institutioner, fordi hendes mor ikke kan håndtere Bennis voldelige opførsel. Men volden er et råb om hjælp, og hun kæmper for få sin mors kærlighed. Først da hun møder Micha, begynder hun at åbne op. Men selv de mindste ting truer med ødelægge deres spæde venskab. Medvirkende: Helena Zengel, Albrecht Schuch, Gabriela Maria Schmeide, m.fl. Instruktion: Nora Fingscheidt

TVR

03:35  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2022, FAKSE.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0705230327