Fakse
Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: søndag d. 10. juli 2022

Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: søndag d. 10. juli 2022

DR1

05:20  

Gift ved første blik USA XIII (8:26)
Gift ved første blik USA XIII (8:26) Parrene nyder de sidste dage af deres bryllupsrejse. Men på trods af romantik og spændende nye aktiviteter, så opdager nogle af dem, at deres forskelligheder er større, end de havde forestillet sig.

06:40  

Gift ved første blik USA XIII (9:26)
Gift ved første blik USA XIII (9:26) Bryllupsrejsen er slut og de fem par er tilbage i Houston, hvor de skal bo sammen som mand og kone. Men at finde sig til rette i hverdagen presser dem alle, og får dem til at overveje, om de skal kæmpe for deres ægteskaber eller flygte.

08:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

08:15  

Taggart: Farlig medicin
Taggart: Farlig medicin Skotsk krimi fra 2010. (Taggart: Bad Medicine) I et tomt pakhus findes den nyuddannede læge Scott Clarkson myrdet efter at være blevet tortureret først. Scott var en vellidt ung mand med en lovende karriere foran sig, men snart viser det sig, at den unge læge havde fundet en meget farlig måde at finansiere sine studier på.

08:15  

American Song Contest (8:8)
American Song Contest (8:8) Amerikansk sangkonkurrence fra 2022. (American Song Contest 2022) Der er skruet op for stemningen, når de ti finalister skal dyste om juryens gunst og seernes stemmer. Hvem løber med sejren?

DR2

08:15  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

TVR

05:00  

Pingu
Pingu

05:10  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Ramasjang Mysteriet V (4)
Ramasjang Mysteriet V (4) Sebastian er i problemer! Han har mistet sin helt særlige fuglebog. Det pudsige er, at den er stjålet fra hans fuglebur! Hvem kan dog være så fræk? Kristian skal virkelig tage sig sammen for at løse dagens mysterium. Men han er ikke alene. Heldigvis får han hjælp af minidetektiven Christian. Men kan de opklare mysteriet?

06:00  

Ernest & Celestine (3)
Ernest & Celestine (3)

06:10  

Sarah og And (17)
Sarah og And (17)

06:20  

Luk op Luk i - GLAD
Luk op Luk i - GLAD Hvorfor er Thomas så glad i dag? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være glad.

06:40  

Beccas venner
Beccas venner

06:50  

Hey Duggee
Hey Duggee

07:00  

Op og hop (9)
Op og hop (9) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med Kalle, der har uro i kroppen.

07:10  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Simon II
Simon II

07:10  

Simon II
Simon II

07:10  

Simon II
Simon II

07:10  

Simon II
Simon II

07:10  

Simon II
Simon II

07:15  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:20  

Bluey
Bluey

07:30  

Alle vi børn i Bulderby
Alle vi børn i Bulderby (Alla vi barn i Bullerbyn) Lasse Hallstrøms film fra 1987 efter Astrid Lindgrens børneklassiker. Bulderby består af 3 gårde. Her bor der 6 børn, en lillesøster og så nogle voksne. Det er sommer, og når børnene ikke leger sammen, hjælper de til på gårdene. De kører korn til møllen, går til skomageren med familiens sko, selv om skomageren er en sur gammel rad. Og ved midsommer kravler pigerne over 9 hegn for at finde ud af, hvem de skal giftes med. Instruktion: Lasse Hallström. Lisa: Linda Bergström. Lasse: Chrispin Dickson Wendenius. Bosse: Henrik Larsson. Britta: Ellen Demerus. Anna: Anna Sahlin. Olle: Harald Lönnbro. Kerstin: Tove Edfeldt.

08:55  

Mission Valhalla (4)
Mission Valhalla (4) Fenrisulvens lænke er i stykker! Den magiske lænke, der holder det enorme, glubske monster fanget. Det er ikke så godt, hvis Fenrisulven slipper løs. Den skal nemlig dræbe Odin på dommens dag Ragnarok. Alfaderen Odin må sørge for, at lænken bliver repareret. Sammen med den modige, jordiske heltinde Mahtob drager han ud på mission for at skaffe de helt særlige materialer, der skal til for at lave en ny stærk lænke. For Valhalla!

 
DR1

09:40  

Unge Morse IV (4:4)
Unge Morse IV (4:4) Engelsk krimi fra 2017. (Endeavour) Morse kaldes ud til et ligfund i en mose. Sagen kan hurtigt lukkes, for afdøde viser sig at have ligget i jorden i 2000 år. Til gengæld bliver fundet af et par briller et vigtigt nyt spor i en sag om en botaniker, der forsvandt sporløst i samme område fem år tidligere. Mens Morse forsøger at lokke oplysninger ud af de lokale, tumler han med en stor beslutning om sin egen fremtid. Endeavour Morse: Shaun Evans. Fred Thursday: Roger Allam. Jim Strange: Sean Rigby.

11:10  

Orkestret (1:10)
Orkestret (1:10) Dansk dramaserie fra 2021 Som ny souschef for Copenhagen Symphonic Orchestra bliver Jeppe Nygren advaret om musikeres sære vaner og brokkeri og inden længe rager Jeppe uklar med 2. klarinettisten Bo Høxenhaven. Jeppe er af natur en pleaser og i forsoningens ånd tilbyder han Bo en solostemme, da 1. klarinettisten, som er Bos ærkefjende, har fået nyt job i Prag. Beruset af eufori og selvtillid får Bo spurgt den smukke cellist Anastacia, om hun nogensinde spiller cello nøgen. Medvirkende: Frederik Cilius, Rasmus Bruun, Neel Rønholt, Emma Sehested Høeg, Caspar Phillipson, Lise Baastrup, Ina-Miriam Rosenbaum m.fl. Manuskript: Mikkel Munch-Fals og Adam Price. Instruktion: Mikkel Munch-Fals. Idé: Adam Price. Fotograf: Niels Buchholzer. Scenografer: Mina Lejbølle, Anne Oddershede. Komponist: Nicklas Schmidt. Produktion: SAM Productions for DR.

11:35  

Orkestret (2:10)
Orkestret (2:10) Dansk dramaserie fra 2021 Bos uheldige kommentar til Anastacia blæses op til en stor sexchikanesag af Simon Elliot, der truer med at gå til Politiken. Jeppe bliver bedt om at håndtere sagen inden Jura, hvor Jeppes kone Regitze arbejder, bliver inddraget. Bo føler imidlertid ikke, at han har gjort noget forkert og nægter at give Anastacia en undskyldning. Bo rager også uklar med sin konservatorieelev Elin, efter en meget uheldig kommentar om hendes fremtoning. Medvirkende: Frederik Cilius, Rasmus Bruun, Neel Rønholt, Emma Sehested Høeg, Caspar Phillipson, Lise Baastrup, Ina-Miriam Rosenbaum m.fl. Manuskript og instruktion: Mikkel Munch-Fals. Idé: Adam Price. Fotograf: Niels Buchholzer. Scenografer: Mina Lejbølle, Anne Oddershede. Komponist: Nicklas Schmidt. Produktion: SAM Productions for DR.

DR2

09:00  

Kulturelt - #BefriDenLilleHavfrue
Kulturelt - #BefriDenLilleHavfrue Det koster 300.000 kr. at parodiere Den Lille Havfrue. Og skulpturen er endnu engang blevet hovedperson i en kontroversiel sag om ophavsret. Vært Jonathan Herrik undersøger balladen om nationalsymbolet, der allerede har kostet dagspressen mange penge. Er det i virkeligheden Kulturministeriet, der har jokket i spinaten?

09:20  

Kulturelt: Det danske lig er en ung blond pige
Kulturelt: Det danske lig er en ung blond pige Stereotypen på offeret i en krimi er en ung, hvid, smuk kvinde. Den myrdede kvinde er et af de mest udbredte motiver i underholdningsindustrien og i kunsthistorien. Et aktuelt teaterstykke arbejder med den myrdede kvinde som en æstetik, en økonomi og et modefænomen. Men sådan forholder virkeligheden sig langt fra. Hvorfor har vi som samfund skabt et billede af offeret som en ung, blond kvinde?

09:40  

Michelin - fortællinger fra køkkenet
Michelin - fortællinger fra køkkenet Dansk dokumentarfilm fra 2017 Guide Michelin har eksisteret i 117 år og har uddelt stjerner siden 1930'erne. Den er stadig den vigtigste madbibel i verden, som alle kokke - hvis de skal være helt ærlige - måler sig selv op imod. Men hvorfor har den guide så stor en magt? "Michelin - fortællinger fra køkkenet" giver et dybdegående, ærligt og relevant indblik i, hvad der skal ofres og investeres for at være Michelin-stjerne restaurant. Filmen går én til én med verdens bedste kokke og serverer en udsøgt menu af restauranter og eksperter, krydret med et øjenåbnende kig på styrker og svagheder ved den berømte guide.

11:05  

En insiders guide til The Guggenheim
En insiders guide til The Guggenheim Tysk kunstserie fra 2018. (The Art of Museum) Den amerikanske billedkunstner Julie Mehretu viser rundt på Solomon R. Guggenheim Museet i New York. Her udforsker hun den sociale betydning, som stedets radikale kunstner har. og møder mesterværker af Jackson Pollock, Wassily Kandinsky og Raymond Duchamp-Villon.

11:55  

Duft og dunst- vores forunderlige lugtesans (1:3)
Duft og dunst- vores forunderlige lugtesans (1:3) Dansk reportage fra 2014 Den stritter ud lige i midten af vores ansigt og fodrer os med livgivende lugt, duft og dunst. Vi dykker også ned i, hvordan mennesker brugte lugtesansen i fortiden, og vi tager til Berlin og besøger lugtforsker og -kunstneren Sissel Toolas, der gerne vil gøre os mere tolerante overfor f.eks. lugten af angstens sved. Sendt første gang 03.04.2013

TVR

09:05  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

09:10  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

09:25  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

09:35  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

10:05  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

10:35  

Kasper og Sofie (10)
Kasper og Sofie (10)

10:45  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

11:00  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

11:10  

Ridderprinsessen Nella
Ridderprinsessen Nella

11:35  

Ridderprinsessen Nella
Ridderprinsessen Nella Fantastiske blomster + En drage spiste mine lektier

11:55  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Hu Hej Vilde Dyr: Er kænguruen venstrehåndet?
Hu Hej Vilde Dyr: Er kænguruen venstrehåndet? Hvilken form har vombattens lort? Og er kænguruen venstrehåndet? Det er noget af det Ibi Støving, Esben Dalgaard, Tina Müller og Kristian Gintberg skal finde ud af, når Joakim Ingversen byder velkommen til Hu hej vilde dyr. Ibi Støving har stor respekt for isbjørne, og Esben Dalgaard er bange for slanger. Men hvordan klarer de det, når de møder en skorpion?

13:15  

Jagten på den forsvundne Leonardo
Jagten på den forsvundne Leonardo Dansk dokumentar fra 2021. Det er verdens dyreste maleri. Leonardo da Vincis Salvator Mundi. Hele 2.9 milliarder kroner indbragte maleriet, da det blev solgt på auktion i New York. Men er det rent faktisk da Vinci, der har malet det værdifulde kunstværk? Eller vil visse magtspillere bare gerne have det således? Her får du den utrolige historie om Salvator Mundi.

14:50  

Borg vs McEnroe
Borg vs McEnroe Dansk spillefilm fra 2017. Wimbledon-finalen i 1980 står mellem to af tennisverdenens største navne, Bjørn Borg og John McEnroe. Kampen om tennissportens mest prestigefyldte trofæ bliver en sportslig dyst af dimensioner og et møde mellem to yderst forskellige personligheder. Medvirkende: Shia LaBeouf, Sverrir Gudnason, Stellan Skarsgård m.fl. Manuskript: Ronnie Sandahl. Instruktion: Janus Metz. Produktion: SF Studios Production.

DR2

12:25  

Ditlev Tamm - professor på høje hæle (1:4)
Ditlev Tamm - professor på høje hæle (1:4) Juraprofessor Ditlev Tamm har de sidste 20 år vakt opsigt med sit farverige tøj, som han vælger frit fra både kvinde- og mandegarderoben. Tamm er til Copenhagen Fashion Week, hvor han møder unge designere, der udfordrer grænserne for, hvordan vi kan klæde os.

12:55  

I stykker
I stykker Fjernsynsspil fra 1966 af Leif Panduro. Til en fest i en lejlighed på 6. sal falder en kvinde ned fra altanen. Ingen af gæsterne har tilsyneladende set præcist hvordan det skete. Kun ekskæresten var på altanen sammen med hende, men hukommelsen svigter overfor politiet. Medv.: Birgitte Price, Holger Juul Hansen, Morten Grunwald. Instruktør: Leon Feder

14:20  

En Soap
En Soap Dansk prisbelønnet kærlighedsfilm fra 2006. 32-årige Charlotte kan få alt, men har ikke lyst til noget af det. Da hun flytter fra sin mand, bliver hun tilfældigt overbo til den transseksuelle Veronica. Mens Charlotte one-night-stander sig gennem nætterne, holder Veronica sig helst for sig selv med sin lille hund og en romantisk soap-serie på TV. Et overfald, en ny seng og nogle hvide gardiner fører de to sammen. Medvirkende: Charlotte: Trine Dyrholm. Veronica: David Dencik. Kristian: Frank Thiel. Veronicas mor: Elsebeth Steentoft. Kunde: Christian Tafdrup. One night stand: Jacob Lohmann. One night stand: Claes Bang. Kunde: Pauli Ryberg. Instruktion: Pernille Fischer Christensen. Manuskript: Kim Fupz Aakeson. Foto: Erik Molberg. Musik: Magnus Jarlbo. Produktion: Nimbus Film med støtte fra New Danish Screen. "Uegnet for børn."

TVR

12:10  

Rabalder
Rabalder Kris vil væk fra bygden. Lillebror kender til et badekar, der kan bruges som båd til at padle over fjorden. Turen tager en vild drejning, da hvalerne i fjorden bliver nysgerrige.

12:25  

Heksekosten
Heksekosten En heks og hendes kat flyver af sted, undervejs møder de forskellige dyr, der alle gerne vil med på kosten. Katten er noget betænkelig, men på heksens kost er der plads til alle.

12:50  

Superhelten Sprinter Galore (24)
Superhelten Sprinter Galore (24)

12:50  

Superhelten Sprinter Galore (22)
Superhelten Sprinter Galore (22)

12:51  

Superhelten Sprinter Galore (18)
Superhelten Sprinter Galore (18)

12:55  

Superhelten Sprinter Galore (25)
Superhelten Sprinter Galore (25)

12:55  

Monster Buster
Monster Buster Esther er rigtigt træt at sit dumme fantasi-monster, der har flagermusevinger og masser af øjne. Heldigvis kommer MonsterBuster Silja med klæd-ud-tøj og nogle seje flagermusevinger, og sammen buster de Esthers monster langt væk. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

12:55  

Superhelten Sprinter Galore (23)
Superhelten Sprinter Galore (23)

12:55  

Superhelten Sprinter Galore (20)
Superhelten Sprinter Galore (20)

12:55  

Superhelten Sprinter Galore (21)
Superhelten Sprinter Galore (21)

12:55  

Superhelten Sprinter Galore (19)
Superhelten Sprinter Galore (19)

13:10  

Ramasjang Mysteriet (6)
Ramasjang Mysteriet (6) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

13:45  

Onkel Rejes sørøvershow II (1)
Onkel Rejes sørøvershow II (1) Dr. John har taget Ronjas storebror Max til fange for at koge ham om til stikpiller. Onkel Reje og Brille er klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer en vampyrhaj, en selvantændelig dynamitstang og en forrygende rutschebanetur i et nedlagt tivoli. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

14:00  

Motor Mille og uniformerne - Soldat (6)
Motor Mille og uniformerne - Soldat (6) Motor Mille får lov til at køre en kæmpe maskine da hun besøger en flok soldater. Men hun lærer også, hvorfor det er så vigtigt, at der er rent på stuerne, og hvorfor fælleskabet også er så vigtigt for at kunne hjælpe andre. Sammen med soldaterne skal Motor Mille ud på en forhindringsbane, hvor deres samarbejdsevner bliver sat på prøve.

14:15  

Sprinter Galore (8)
Sprinter Galore (8) Viola skal overnatte og inden de skal sove vælger de at fortælle gyserhistorier. Sprinter bliver så bange for Violas historie om midnatsluskeren at han ikke kan sove. I stedet vælger han at sætte en fælde op for midnatsluskeren i køkkenet, men det er ikke midnatsluskeren der ender med at gå i fælden.

14:30  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

14:45  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

14:50  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

DR1

16:40  

Rick Steins vidunderlige Sydengland (3:15)
Rick Steins vidunderlige Sydengland (3:15) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Rick Stein's Cornwall) Langt fra Cornwalls berømte strande kan man snildt finde små, skønne landsbyer. Denne gang besøger Rick Stein en af sine favoritter nemlig byen Helford. Her tager biologen Gillian Burke ham med på en gåtur gennem en sjælden atlantisk tempereret regnskov. Han smager førsteklasses salami og kaster sig ud i at lave en barndomsret: Paneretskinke, nye kartofler og hjemmelavet salatmayonnaise.

17:10  

Hjemmefronten II (5:6)
Hjemmefronten II (5:6) Britisk dramaserie fra 2017. (Home Fires) 2. Verdenskrig kaster lange skygger over en engelsk landsby. Mændene drager i krig, og kvinderne må kæmpe en sej kamp for at få livet til at fungere på hjemmefronten.

DR2

16:05  

Monarkiets myter (1:6)
Monarkiets myter (1:6) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Royal History's Myths and Secrets) Rygter, spekulationer og løgne. Historiker Lucy Worsley afslører, hvordan historieskrivning er blevet manipuleret og mytologiseret af generationer af politikere og forfattere. Denne gang undersøger hun den engelske Reformation. Var kong Henrik VIIIs skilsmisse fra Katharina af Aragonien den virkelige årsag til Englands splittelse fra det katolske Europa? Eller arbejdede en hemmelig politisk dagsorden bag kulisserne?

17:05  

Hemmelige bunkeranlæg (2:2) - Truslen fra atomvåben
Hemmelige bunkeranlæg (2:2) - Truslen fra atomvåben Tysk dokumentarserie fra 2020. (Secret Bunkers) Atombomberne over Japan i 1945 blev et vendepunkt i moderne krigsførelse. Nationer var nu tvunget til at bygge bunkere, der kunne modstå atomvåben - og skjule dem. Her undersøges fire vigtige lokationer i Europa: Plokstine-missilbasen i Litauen, NATOs atombunker i Bassum, Tyskland, museumsbunkeren Strausberg nær Berlin og Albaniens mange bunkere.

TVR

15:15  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:30  

Remy og Boo
Remy og Boo

15:40  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:45  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:50  

Simon III
Simon III

15:50  

Simon III
Simon III

15:57  

Simon III
Simon III

15:57  

Simon III
Simon III

15:57  

Simon III
Simon III

15:58  

Simon III
Simon III

16:00  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:15  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

16:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

16:35  

Paw Patrol V
Paw Patrol V Tegnefilm med dansk tale Vovserne redder Tilly Pighvar + Vovserne redder en bange elefant

17:00  

Trex
Trex Simon vågner ved at Trex skal lave lort. Trex skal faktisk rigtig meget lave lort. Så meget at Simon og hans husdyr præcis når hen til parken, inden de møder Sccccharlotte Stillebæks hund. Med lort.

17:05  

Stop!
Stop! Majas bedste veninde, Lovisa, er på besøg. Men tiden går som sædvanligt alt for hurtigt, og vips så skal Lovisa hjem. Maja er træt af, at de aldrig kan lege færdig, og må tænke sig godt om for at finde ud af, hvordan det kan lade sig gøre.

17:15  

Bamselægen - Pippa skal syes (9)
Bamselægen - Pippa skal syes (9) I dag kører Sandra ud i sin bamselance for at hente Milla, som har en sød lille bamse-fugl. Den hedder Pippa, og den har fået en flænge i vingen,

17:30  

Motor Mille og Børnebanden (10)
Motor Mille og Børnebanden (10) Den sure mand har sprættet sovedyr op og bruger dem som sutsko. Han er sikker på, at Motor Mille og Børnebanden ikke kan finde resten af de stjålne sovedyr, for han har gemt dem i et hemmeligt skab. Men han er slet ikke så klog, som han selv tror.

17:45  

Onkel Reje og børnenes brevkasse (6)
Onkel Reje og børnenes brevkasse (6) Se hvor Onkel Reje og Brille tager hen i verden med rejseknappen i denne uge og mød også Onkel Rejes sure sokker, der elsker at fortælle vittigheder.

DR1

18:00  

Spise med Price egnsretter II (4:6)
Spise med Price egnsretter II (4:6) I Sønderjylland har de nogle af landets skønneste egnsretter. Honningkager i Christiansfeldt, gås og surkål i grænselandet og selvfølgelig Wienerkringle i Ribe. James og Adam Price farer også vild i et militært øvelsesterræn og lokker en hel flok gæs ud i en regulær dødsmarch.

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

19:00  

Humboldtstrømmens vilde økosystem (1:3) Tilblivelse
Humboldtstrømmens vilde økosystem (1:3) Tilblivelse Østrigsk naturserie fra 2022. (The Humboldt Current) Den fødes i is og ender i ild. Den mægtige Humboldtstrøm udspringer i det iskolde hav ved Chiles sydspids og løber op langs Sydamerikas stillehavskyst og til vulkaner på Galapagos. På dens lange rejse udspiller sig utrolige dramaer. Fra tragedie til triumf. Følg den flydende kraft, som muliggør liv i havet og på land. Det perfekte økosystem for kystfugle, strejfende pumaer, sjældne chileflamingoer, delfiner og ikke mindst de gigantiske blåhvaler.

20:00  

Anne og Anders i Europa - Nabostrid i Nordfrankrig
Anne og Anders i Europa - Nabostrid i Nordfrankrig Anne og Anders tager på road-trip gennem Normandiet og Bretagne - et hjørne af Frankrig hvor nabofællesskabet ofte er under pres, forårsaget af alt fra verdenskrige til Brexit. Men det er også en region rig på både camembert og calvados - og bugtende kyster fyldt med skaldyr.

20:00  

Anne og Anders i Europa - Storhed og forfald i Grækenland
Anne og Anders i Europa - Storhed og forfald i Grækenland Rejsen begynder i Grækenland og i hovedstaden Athen, hvor Anne og Anders oplever både storhed og forfald. På øen Tilos venter danske Ann-Marie og hele hendes store, græske familie.

DR2

18:00  

DR2s store danske rockhistorie (3:6) - Protest og politik
DR2s store danske rockhistorie (3:6) - Protest og politik "Nu er der ikke nogen der gider skabe forandring for alle vil tjene penge og ha' det lækkert." Medvirkende: Savage Rose, Lars H.U.G., Pligten Kalder, Girlcrush, Johnny Reimar, Angående Mig

18:30  

DR2s store danske rockhistorie (4:6) - Debutpladen
DR2s store danske rockhistorie (4:6) - Debutpladen Den vigtigste udgivelse i rockmusikken. Medvirkende: Dizzy Mizz Lizzy, TV-2, Steppeulvene, Joyce, Whistler, Cactus Circle, Nick Foss

19:00  

Nigella - kærlighed til mad (3:6)
Nigella - kærlighed til mad (3:6) Britisk madserie fra 2017. (Nigella: At My Table) Luksus og forkælelse. Denne gang serverer Nigella godbidder som; gulerodskage proppet med kandiseret ingefær og valnødder, stegt lammekølle med hvidløgskartofler, kokosrejer med dip og til dessert en ny favorit: spansk inspireret chokolade-olivenoliemousse.

19:30  

Nigella - kærlighed til mad (4:6)
Nigella - kærlighed til mad (4:6) Britisk madserie fra 2017. (Nigella: At My Table) Hjemlig hyggemad. Denne gang serverer Nigella nogle af sine favoritretter som; tomat- og brødbiksemad, farverig butternut- og sød kartoffelcurry med sorte ris og til dessert en blød citronkage med blåbærkompot, der får tænderne til at løbe i vand.

20:00  

Ulf Pilgaard - Fra top til tå
Ulf Pilgaard - Fra top til tå Ulf Pilgaard er præstesøn, og planen var, at han også selv skulle den retning. Sådan gik det ikke. I stedet droppede han ud af teologistudiet og blev en gudsbenådet skuespiller og revystjerne. Vejen derhen var fyldt med tilfældigheder og held. Men Ulf ragede bogstaveligt talt op i landskabet fra begyndelsen - både fysisk og med sit talent. I dag er hans CV enormt og breder sig over alle genrer.

20:30  

UEFA EM 2022: Frankrig - Italien (k), direkte
UEFA EM 2022: Frankrig - Italien (k), direkte To af Europas store fodboldnationer er havnet i samme gruppe ved EM i England. Frankrig er dominerende i klubfodbolden hos kvinderne, men det har knebet mere for landsholdet. Ambitionerne er dog store forud for dette EM, hvor de jagter de første medaljer nogensinde ved en slutrunde. Dagens modstander fra Italien overraskede positivt ved VM for tre år siden, hvor holdet nåede kvartfinalen. I kvalifikationen til dette EM blev Italien dog klart overgået af Danmark, som tog gruppesejren, men Italien kom med på andenpladsen. Kampen spilles på stadion i Rotherham. Kommentatorer: Henrik Liniger og Arnela Muminovic

20:30  

UEFA EM 2022: Før kampen Frankrig - Italien
UEFA EM 2022: Før kampen Frankrig - Italien To af Europas store fodboldnationer er havnet i samme gruppe ved EM i England. Frankrig er dominerende i klubfodbolden hos kvinderne, men det har knebet mere for landsholdet. Ambitionerne er dog store forud for dette EM, hvor de jagter de første medaljer nogensinde ved en slutrunde. Dagens modstander fra Italien overraskede positivt ved VM for tre år siden, hvor holdet nåede kvartfinalen. I kvalifikationen til dette EM blev Italien dog klart overgået af Danmark, som tog gruppesejren, men Italien kom med på andenpladsen. Kampen spilles på stadion i Rotherham. Vært: Tina Müller

TVR

18:00  

F for Får VI
F for Får VI

18:00  

F for Får VI
F for Får VI

18:01  

F for får V (2)
F for får V (2)

18:10  

Så er der tegnefilm
Så er der tegnefilm

18:30  

Den utrolige historie om den kæmpestore pære
Den utrolige historie om den kæmpestore pære Prisvindende dansk animationsfilm fra 2017. Elefanten Sebastian og hans bedste ven, katten Mitcho, bor i den hyggelige havneby Solby. Her er alt lykkeligt, indtil byens elskede borgmester, JB, en dag forsvinder. På en fisketur fanger Mitcho en flaskepost fra JB, som skriver, at han er strandet på en øde ø. I flasken ligger også et lille frø, som de planter, og i løbet af natten vokser en kæmpestor pære frem! Pæren ombygges til et skib, og i det sejler Sebastian og Mitcho ud på et farligt eventyr med pirater, sødrager og sære spøgelser. Det kræver stort mod, men intet kan stoppe de to venner, der er fast besluttede på at finde den mystiske ø og hente JB hjem. Manuskript: Bo Hr. Hansen, Philip Einstein Lipski og Amalie Næsby Fick. Instruktion: Jørgen Lerdam, Philip Einstein Lipski og Amalie Næsby Fick. Produktion: Nordisk Film Productions.

19:45  

Smølferne
Smølferne

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:15  

Søndagsvejr
Søndagsvejr DR's vejrudsigt, der ser frem mod vejret, der venter os den kommende uge.

21:20  

Hotel Portofino (4:6)
Hotel Portofino (4:6) Britisk dramaserie fra 2022. Bella beslutter sig for, at hun ikke længere vil finde sig i Danionis afpresning. Hun er også bekymret for, om Lucian og Rose er et godt match. Men da hun deler sine tanker med Roses mor Julia, er svaret meget kontant. Danioni gør alvor af sine trusler. Han giver et af Bellas breve til Cecil, og truer med at lukke hotellet. Men så bliver Rubens-maleriet stjålet.

22:15  

Hotel Portofino (5:6)
Hotel Portofino (5:6) Britisk dramaserie fra 2022. Danioni og det italienske politi indfinder sig på hotellet. Mistanken rettes mod tennisstjernen Plum og mod Billy, én af hotellets ansatte. Situationen eskalerer, og Cecil og Jack anklager vredt hinanden for tyveri og bagvaskelse. Samtidig prøver den italienske grev Albani at hjælpe Bella med at slippe ud af Danionis kløer - men Cecil har allerede opdaget hendes hemmelighed.

23:10  

Maria Wern: Alle de stille døde (2:2)
Maria Wern: Alle de stille døde (2:2) Svensk krimi-miniserie fra 2010. (Maria Wern: Alla de stillsamma döda) En advokat med voldelige tendenser er meldt savnet. Samtidig er liget af en anden mand blevet fisket op af havet. Det viser sig, at begge mænd havde gjort tjeneste som FN-soldater på Cypern. Snart meldes et tredje medlem af samme kompagni savnet, og vicekriminalkommissær Maria Wern må finde ud af, om de tre mænd havde en fælles fjende. Maria Wern: Eva Röse. Thomas Hartman: Allan Svensson. Ivan Sirén: Thomas W. Gabrielsson. Instruktion: Erik Leijonborg.

23:55  

Wallander: Mordbrænderen
Wallander: Mordbrænderen Svensk krimi fra 2014. (Wallander - Mordbrännaren) Kurt Wallander har fået konstateret Alzheimers, men gør sit bedste for at holde det skjult for sine omgivelser. Samtidig løslades den unge Tommy Ek efter en dom for flere brandstiftelser. De lokale stoler ikke på ham, og snart rammes egnen da også af flere brande. Men er det Tommy, der er på spil igen? Kurt Wallander: Krister Henriksson.

DR2

21:00  

UEFA EM 2022: Frankrig - Italien (k), direkte
UEFA EM 2022: Frankrig - Italien (k), direkte

21:50  

UEFA EM 2022: EM-studiet
UEFA EM 2022: EM-studiet To af Europas store fodboldnationer er havnet i samme gruppe ved EM i England. Frankrig er dominerende i klubfodbolden hos kvinderne, men det har knebet mere for landsholdet. Ambitionerne er dog store forud for dette EM, hvor de jagter de første medaljer nogensinde ved en slutrunde. Dagens modstander fra Italien overraskede positivt ved VM for tre år siden, hvor holdet nåede kvartfinalen. I kvalifikationen til dette EM blev Italien dog klart overgået af Danmark, som tog gruppesejren, men Italien kom med på andenpladsen. Kampen spilles på stadion i Rotherham. Vært: Tina Müller

22:00  

UEFA EM 2022: Frankrig - Italien (k), direkte
UEFA EM 2022: Frankrig - Italien (k), direkte

22:00  

UEFA EM 2022: Frankrig - Italien (k), direkte
UEFA EM 2022: Frankrig - Italien (k), direkte

23:25  

Under træet
Under træet Islandsk komediedrama fra 2017. (Undir trénu) Atli bliver smidt ud af konen, der nægter ham at se deres datter igen. Atli må flytte hjem til sine forældre, der selv står midt i en bitter nabostrid over deres smukke, gamle træ, som kaster en stor skygge over naboens terrasse. Mens Atli kæmper for at få lov til at se sin datter, eskalerer forældrenes nabokonflikt. Ejendele ødelægges, kæledyr forsvinder, og et rygte vil vide, at naboen er blevet set med en motorsav. Medvirkende: Steinþór Hróar Steinþórsson, Edda Björgvinsdóttir, Sigurður Sigurjónsson m.fl. Instruktion: Hafsteinn Gunnar Sigurðsson.

TVR
DR1

01:25  

Londongrad (2:3) 14 mystiske dødsfald
Londongrad (2:3) 14 mystiske dødsfald Britisk dokumentarserie fra 2022. (Once Upon a Time in Londongrad) Da Putin kommer til magten, falder Boris Beresovskij i unåde og må flygte til Storbritannien. Her planlægger han at vælte Putin - men planen har en pris. I et desperat forsøg på at få sin milliardformue ud af Rusland udtænker han i samarbejde med Scot Young en risikable plan: Project Moscow. Men da projektet falder til jorden, begynder folk at dø.

02:15  

Hercule Poirot: Huset i Hickory Road
Hercule Poirot: Huset i Hickory Road Krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) Miss Lemons søster driver et kollegium, der plages af mystiske tyverier. Poirot beslutter sig for at kigge nærmere på sagen og havner i et kapløb med tiden, da tyverierne pludselig bliver til mord.

DR2

00:45  

Fjendskab mellem venner
Fjendskab mellem venner Amerikansk gyser-thriller fra 2016. I flere år er kløften mellem veninderne og skuespillerne Anna og Beth vokset. Den mere underdanige Beth har fået roller, mens den ambitiøse Anna er blevet forbigået. I håb om at kunne genetablere venskabet tager de på weekendtur til det øde Big Sur i Californien. Men stemningen bliver mere og mere anspændt, og snart mister de grebet om virkeligheden og deres egen identitet. Medvirkende: Mackenzie Davis, Caitlin FitzGerald, m.fl. Instruktion: Sophia Takal.

TVR

01:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2022, FAKSE.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0705234936