Fakse
Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: søndag d. 26. maj 2024

Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: søndag d. 26. maj 2024

DR1

05:15  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

06:45  

Alene i vildmarken USA IX (11:11)
Alene i vildmarken USA IX (11:11) Amerikansk overlevelseseksperiment fra 2022. (Alone IX) De resterende tre deltagere kæmper fortsat mod Labradors snestorme og temperaturer langt under frysepunktet. Både deres kroppe og psyker presses til det yderste - og de må kæmpe hårdere end nogensinde før.

07:30  

Vild kærlighed III (1:8)
Vild kærlighed III (1:8) Midt i den øde natur mødes ti singler for første gang. Forventningsfulde og spændte på at finde ud af, hvem deres match er. Men to af dem kender allerede hinanden hjemmefra.

08:00  

TVA
TVA TV Avisen (TVA) giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os. Få indblik og perspektiv på de største begivenheder og historier.

08:20  

Vera: Skygger på himlen
Vera: Skygger på himlen Engelsk krimiserie fra 2015. (Vera: Shadows in the Sky) Havnearbejderen og familiemennesket Owen Thorne styrter i døden fra taget af et parkeringshus. Sprang han, eller blev han skubbet? Kriminalinspektør Vera Stanhope går på jagt efter svaret. Vera Stanhope: Brenda Blethyn.

DR2

05:15  

Hitlers hemmelige Danmarksbilleder (1:3)
Hitlers hemmelige Danmarksbilleder (1:3) Nazifotografens sommer i Danmark. Ændrede den tyske fotograf Walter Frentz Danmarkshistorien, da han i sommeren 1943 fortalte Hitler, hvad han havde set og oplevet på sin rejse rundt i Danmark? Var han medvirkende til samarbejdspolitikkens sammenbrud? I dette afsnit får værten Mikkel Frey Damgaard kontakt til fotografens søn i Berlin, som har hundredvis af ukendte fotos fra rejsen til Danmark. Og med dem i hånden begynder Mikkel sin rejse i fodsporene på Walter Frentz rundt i Danmark, for at undersøge, hvad fotografen oplevede i det sommerland, hvor modstanden mod den tyske besættelse får mere og mere fat.

05:45  

Andelsbevægelsens historie (1:3) - Det begyndte i Brugsen
Andelsbevægelsens historie (1:3) - Det begyndte i Brugsen Det begyndte i Brugsen. Grundideen i Brugsforeningen er, at man ved fælleskøb af store partier dagligvarer sælger til medlemmer uden mellemled. Overskud deles som såkaldt dividende. Engang et vigtigt tilskud i den daglige husholdning, og dividenden findes endnu. Det første andelsmejeri åbnede i 1882. Det første andelsslagteri åbnede i 1887. Organisationsstrukturen havde man allerede fra Brugsen. Tilrettelæggelse: Anna Elisabeth Jessen

06:15  

Jorden set fra rummet (2:4)
Jorden set fra rummet (2:4) Britisk dokumentarserie fra 2019. (Earth from Space) Den ligner en blå glaskugle og er essentiel for liv, som vi kender det. Jorden - første gang set fra rummet i 1968, og som satellitter, droner og kameraer nu zoomer helt tæt på. Oplev vores hjem, som du aldrig har set det før, når vi denne gang tager et kig på planetens mønstrede overflade - fra de blege pletter i den australske ødemark til rydninger i regnskoven i Congo. Hvem har lavet dem?

07:15  

Forunderlige fyrtårne III (2:3) Muckle Flugga
Forunderlige fyrtårne III (2:3) Muckle Flugga Britisk dokumentarserie fra 2022. (Secret Life of the Lighthouse) Shetlandsøerne, 1854. Storbritannien er i krig mod Rusland. Det britiske admiralitet kræver et fyr ved Shetlandsøerne, så briterne kan sejle nord om Norge og ind i russisk farvand. Men chefingeniør David Stevenson siger, at det er umuligt at bygge på øen Muckle Flugga. Den stejle klippeø ligger i et lumsk farvand med massive bølger og hyppige storme - dér, hvor Atlanterhavet møder Nordsøen. Men fyret skal være klar inden et halvt år.

08:00  

Nyheder fra Grønland
Nyheder fra Grønland Få de seneste nyheder fra Grønland serveret på dansk.

08:30  

Seneste nyt fra TVA
Seneste nyt fra TVA Seneste nyt fra TVA (TV Avisen) giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os. Få indblik og perspektiv på de største begivenheder og historier.

TVR

05:00  

Ramasjang Mysteriet V (1)
Ramasjang Mysteriet V (1) Hvem har brug for en masse værktøj? Det er det store spørgsmål i dagens udgave af Ramasjang Mysteriet. Der har nemlig været en skurk på spil i lufthavnen i Ramasjang. Finn Falks værkstøjskasse er nemlig blevet stjålet! Men hvem kan det dog være? Kristian kommer på hårdt arbejde i dag, men heldigvis får han hjælp af minidetektiven Ella Marie.

05:31  

Hunden Ib II
Hunden Ib II Skraber i en sti

05:35  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:45  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:50  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

06:00  

Bamselægen - Lungebetændelse og sondemad (14)
Bamselægen - Lungebetændelse og sondemad (14) Barbaras bamse Isabella har fået lungebetændelse. Fordi den er svækket i forvejen, bliver den mere syg af lungebetændelse end almindelige bamser, og kan ikke bare få medicin og komme hjem. Sandra og Barbara sætter en lille måler på bamsens finger for at se, hvor meget ilt bamsen Isabella har i blodet, og det ser ikke helt godt ud. Derfor får bamsen en iltbrille på, og Sandra og Barbara beslutter sig for at indlægge bamsen. Da bamsen Isabella er svag og afkræftet, hjælper Sandra og Barbara med at give sondemad, så den hurtigt kan blive rask igen.

06:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

06:30  

Motor Mille og uniformerne - Livredder (4)
Motor Mille og uniformerne - Livredder (4) Motor Mille fortæller om dengang hun fik lov til at komme med en livredder på arbejde, og hendes evner til at reagere hurtigt blev sat på prøve. Motor Mille får lov til at se hvordan en livredder hver dag hjælper andre mennesker på stranden, og holder øje med at ingen er i fare. Hun bliver trænet i at hjælpe til, hvis nogen skulle være ved at drukne, og det viser sig, at hun er ret god til det.

06:45  

F for får V (6)
F for får V (6)

06:50  

Sarah og And (24)
Sarah og And (24)

07:00  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:06  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Simon
Simon

07:15  

Simon
Simon

07:20  

Bluey III
Bluey III Fantasien har ingen grænser - og ingen har mere fantasi end den 6-årige hundehvalp Bluey, der sammen med sin lillesøster Bingo hver dag forvandler dagligdagen til et eventyr i denne fantastiske australske animationsserie.

07:30  

Rejsen til Amerika - Monstermysteriet
Rejsen til Amerika - Monstermysteriet Et monster begynder at kidnappe mus i New York. Fievel og hans venner hjælper en journalist med at komme til bunds i mysteriet. Opgaven bliver ikke nemmere, da resten af familien Muskowitz bortføres og holdes til fange i kloakkerne.

08:45  

Dino-ranchen II
Dino-ranchen II Hvad ville du sige til at bo på en gård, hvor alle dyrene er dinosaurer? Besøg familien Cassidys ranch, hvor hver dag byder på nye eventyr, spænding og godt kammeratskab mellem Cassidy-børnene og deres dino'er. Canadisk animationsserie.

08:56  

Gigantosaurus II
Gigantosaurus II

 
DR1

09:50  

Fiskesnak: Sandartfiskeri - madding og metoder
Fiskesnak: Sandartfiskeri - madding og metoder Svensk livsstilsserie fra 2022. (Fiskesnack) Der findes mange forskellige metoder at fiske sandart på. Men her fokuserer lystfiskeren Jonas Asplund på jigfiskeri, en teknik, som alle kan bruge.

10:00  

Gudstjenesten: Demokratiet, magten og menigheden - Søren Gade
Gudstjenesten: Demokratiet, magten og menigheden - Søren Gade Folketingets formand Søren Gade er sammen med vært Sofie Østergaard taget til gudstjeneste i Kastelskirken. Gudstjenesten hylder demokratiet, magten og menigheden. Sognepræst Else Hviid prædiker om det folkekirkelige demokrati, og sammen med Søren og Sofie taler de om, hvorfor demokratiet er vigtigt - både politisk og kirkeligt.

11:00  

Vores planet III (7:8)
Vores planet III (7:8) BBC-naturserie fra 2023. (Planet Earth) Mennesket har spredt sig til alle verdenshjørner. Vi er blevet en naturkraft og forandrer verden omkring os så hurtigt, at dyrene har svært ved at følge med. Tag med, når vi udforsker, hvordan dyr som makakaber, næsehorn og kobraer har ændret adfærd for at få mest muligt ud af at leve blandt mennesker.

DR2
TVR

09:05  

Vilde Kræ V
Vilde Kræ V

09:30  

Smølferne II
Smølferne II

09:40  

Smølferne II
Smølferne II

09:50  

Smølferne II
Smølferne II

10:05  

Smølferne II
Smølferne II

10:15  

Smølferne II
Smølferne II

10:30  

Kasper og Sofie II (7)
Kasper og Sofie II (7) Hjemme hos Kasper er der kaos over alt. Harald siger, at nok er nok: Lørdag er vaskedag! Kasper kan ikke lide, at de skal bruge en hel lørdag på at vaske. Sofie siger, at det kan være sjovt. Hun skal hjælpe dem. Kasper og Sofie får hjælp af Løveungen og Frøken Kanin, mens de konkurrerer om at blive først færdig med deres opgaver.

10:40  

Kasper og Sofie II (8)
Kasper og Sofie II (8) Sofie vågner en morgen og opdager, at Basse er ved at grave blomsterbedene op. Morfar bliver ked af det, da han opdager, at hans blomster er blevet ødelagte. Sofie og Kasper vil hjælpe morfar med at plante nogle nye. Morfar lærer dem alt om havearbejde. Basse går i vejen for dem, graver flere blomsterbede op, og jord, græs og blomster flyver i alle retninger. Endelig forstår de hvorfor Basse graver - hun leder efter et ben, hun engang har gravet ned i haven.

10:55  

Marie og Maria (5:6)
Marie og Maria (5:6)

11:10  

Marie og Maria (6:6)
Marie og Maria (6:6)

11:20  

Dora udforskeren
Dora udforskeren

11:45  

Dora udforskeren
Dora udforskeren

DR1

12:00  

TVA
TVA TV Avisen (TVA) giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os. Få indblik og perspektiv på de største begivenheder og historier.

12:15  

Vejen til UEFA EM 2024: Magasin 8
Vejen til UEFA EM 2024: Magasin 8 Rumænien er et land, hvor talent ofte går i arv, og det er én af holdets største profiler et levende bevis på. I ottende afsnit af Vejen til UEFA EM 2024 møder vi Tottenham-spilleren Radu Dragusin og den rumænske landstræner Edward Iordanescu, der begge kommer fra familier med stolte traditioner inden for rumænsk sport. Vi sætter Schweiz' sikre sidsteskanse i stævne, og tager vi et tilbageblik på Tysklands triumf i 1996.

12:40  

Vejen til UEFA EM 2024: Magasin 7
Vejen til UEFA EM 2024: Magasin 7 Historien om det danske landshold er historien om en underdog, hvis største resultat kom i 1992, da holdet sensationelt vandt EM-guld i Sverige. I syvende afsnit af Vejen til UEFA EM 2024 møder vi den danske landstræner Kasper Hjulmand, hvis mandskab igen befinder sig i en underdog-rolle til EM i Tyskland. Det samme gør sig gældende for den lille nation Georgien, som er med til EM for første gang, mens vi også zoomer ind på Stuttgart i selskab med selveste Jürgen Klinsmann.

13:05  

Mellem hestelort og milliarder: Muldvarp og millionsalg
Mellem hestelort og milliarder: Muldvarp og millionsalg Rygter og sladder florerer på nettet, og Cathrine Laudrup-Dufour er ved at få nok. Daniel Bachmanns VM-billet kommer i fare, og Andreas Helgstrand kæmper for at finde ud af, hvem der har arbejdet undercover og lavet skjulte optagelser hos ham.

13:40  

Versus (7:8) - Ready to rumble
Versus (7:8) - Ready to rumble Tsunami-Lars er mester i at lave vandbomber. Men er han bedre end to wrestlere til at ramme hårdt ned i en madras? Det finder vi ud af i aften, hvor der også er bueskydning, pistolskydning, dart og drifting på programmet, mens årets faste duellanter skal testes af som tjenere og bowlingspillere.

14:40  

Hammerslag - Arkitekttegnede 70'er-villaer
Hammerslag - Arkitekttegnede 70'er-villaer 70´ernes arkitektur er igen populær - og især de velbevarede, arkitekttegnede boliger ryger hurtigt. Vært, Sofie Østergaard, byder indenfor i en 213 kvadratmeter stor villa i Spentrup lidt udenfor Randers. Eksperterne Kristine Virén og Lars Lyng dyster mod Mira Lie Nielsen og Christian Torp Carlsen, når prisen på den velbevarede 70´er-perle skal gættes. Konkurrencen afgøres i Tommerup på Fyn, hvor eksperterne skal se nærmere på endnu en 70´er-bolig med mange tidstypiske orange og brune detaljer.

DR2

12:00  

Ekko af kærlighed
Ekko af kærlighed Når 86-årige René køber blomster, tænker han på, hvilken farve blomster hans hustru ville have valgt, hvis hun stadig var i live. En gruppe mænd og kvinder over 80 år fortæller sanseligt og ærligt om tabet af deres livsledsager, og hvordan livet går videre. Tilsammen tilbyder de perspektiver på kærlighed, ensomhed og døden.

13:15  

Huset på Christianshavn (10)
Huset på Christianshavn (10) Dansk komedieserie fra 1970. Clausen er en presset mand. Han kan ikke koncentrere sig, behandler kunderne dårligt og misforstår alt. Grunden er, at dyrehandleren skal holde foredrag om gnavere for en 7. klasse. Da han heller ikke kan sove om natten, tropper hele huset op for at hjælpe ham. Medvirkende: Helle Virkner, Poul Reichhardt, Bodil Udsen, Arthur Jensen, Lis Løwert, Paul Hagen, Ove Sprogøe, Kirsten Walther, Willy Rathnov, Finn Storgaard, Kirsten Hansen-Møller m.fl. Manuskript: Johannes Møllehave.

13:40  

Huset på Christianshavn (11)
Huset på Christianshavn (11) Dansk komedieserie fra 1970. Julen står for døren, og der er meget, der skal nås i de små hjem. Men mændenes arbejdsindsats er meget begrænset, så kvinderne ender i Rottehullet i protest mod de dovne partnere. Her taler Emma med store bogstaver - og julefreden sænker sig over huset, mens sneen falder. Medvirkende: Helle Virkner, Poul Reichhardt, Bodil Udsen, Arthur Jensen, Lis Løwert, Paul Hagen, Ove Sprogøe, Kirsten Walther, Willy Rathnov, Finn Storgaard, Kirsten Hansen-Møller m.fl. Manuskript: Lise Sørensen.

14:00  

Gudstjenesten: Demokratiet, magten og menigheden - Søren Gade
Gudstjenesten: Demokratiet, magten og menigheden - Søren Gade Folketingets formand Søren Gade er sammen med vært Sofie Østergaard taget til gudstjeneste i Kastelskirken. Gudstjenesten hylder demokratiet, magten og menigheden. Sognepræst Else Hviid prædiker om det folkekirkelige demokrati, og sammen med Søren og Sofie taler de om, hvorfor demokratiet er vigtigt - både politisk og kirkeligt.

TVR

12:10  

Dyrs våben: Løve
Dyrs våben: Løve Den utæmmede løve konge vender hjem som en såret kriger. Løven har brugt sit våben, men kampen om hvem der er stærkest er ikke slut. Modstanderne er lige bag ham.

12:20  

Sprinter Galore (9)
Sprinter Galore (9) Sprinter bliver syg og får derfor at vide, at når man er syg så skal man ligge i sengen helt alene. Først keder han sig bravt, men så opdager han at man kan få andre til, at hente ting til sig og det udnytter han. Men pludselig er Sprinter rask og det er i stedet de andre der er syge, og så er rollerne byttet om. Kan sprinter nu bruge sin superheltekraft til at løse situationen?

12:35  

Sprinter Galore (10)
Sprinter Galore (10) Familien skal til at have deres årlige grillfest, hvor Thomas skal dyste med underboen Heino om, hvem der kan lave de bedste pølser. Det er som regel Heino der vinder, så derfor har Thomas anskaffet sig en stor grill, men han kan ikke finde ud af at samle den. Sprinter bygger den derfor om til en særlig rumgrill, men da de prøver den kommer Heino på uanmeldt besøg. Kan Sprinter nå at gemme sig og skulle han egentlig ikke hjem til sin egen planet?

12:50  

Luk op Luk i - BANGE
Luk op Luk i - BANGE Kan det være uhyggeligt at drømme om bæltedyr? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være bange.

13:05  

John Dillermand (2)
John Dillermand (2) John køber en rumraket - men ved en fejl er det Oldemor og dilleren, der ryger afsted til månen. Imens må John svare på, hvor lang den diller egentlig er.

13:09  

John Dillermand (20)
John Dillermand (20) John og Oldemor skal på ferie i deres campingvogn, men på vejen får de smadret en jernbanebom, og campingvognen med Oldemor indeni, laver et forsvindingsnummer. John må redde dagen med sin diller-lasso, og John og Oldemor finder ud af, at det faktisk er meget rarere at være derhjemme.

13:10  

John Dillermand (3)
John Dillermand (3) John skal passe Oldemors hund Buller, men det går galt, og John må kæmpe mod drabelige hajer for at få Buller hjem igen.

13:13  

John Dillermand (1)
John Dillermand (1) John har drukket al for mange slushice og skal virkelig tisse. Han skal tisse så meget, at han kan slukke en hel ildebrand med tis.

13:15  

Superhelten Sprinter Galore (15)
Superhelten Sprinter Galore (15) Sprinter er igen genstand for bhilkanernes affektion, og Leo føler sig udenfor og overset. Cleopatra ser Leo og udnytter situationen til at overbevise hende om, at Sprinter er ligeglad med hende, og at hun hellere skal flyve hjem til Jorden. Men i virkeligheden er Sprinter i gang med at planlægge en surprise-fest for sin bedste ven!

13:24  

Superhelten Sprinter Galore (16)
Superhelten Sprinter Galore (16) Det vrimler med duftplanter i Bakkeby. Det viser sig, at det er Bum, der har plantet de gode dufte, så indbyggerne ikke kan lugte hans nye, onde plan! Han har gemt en masse pruttebomber - og nu vil han sætte ild til dem, så de eksploderer! Vores helte må finde ud af hvordan de kan redde dagen, så de igen kan trække vejret roligt.

13:30  

Oda Omvendt (5)
Oda Omvendt (5) Mats har sjippetove med i børnehave - han elsker nemlig sport. Balder får Mats' to mødre til at indføre stilleleg, for det går virkelig ikke med de vilde fysiske projekter! Heldigvis har Mats hørt om Oda Omvendt fra sine venner - og sammen får Oda og Mats hans mødre op af sofaen. Men Balder har fået nok af skøre, fantasifulde forældre - og stjæler derfor de voksnes fantasi!

13:40  

Onkel Rejes sørøvershow II (4)
Onkel Rejes sørøvershow II (4) Dr. John har kidnappet Micahs lillesøster Leona for at koge hende om til en læbestift. Onkel Reje og Brille er klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer Mariehønen Megaglad, en automatisk proptrækker og en tur til den nedlagte boreplatform i Café Lattegat. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

13:55  

Motor Mille og Børnebanden (11)
Motor Mille og Børnebanden (11) I den store lade ved siden af slottet vil den sure mand lave konfetti af børnetegninger, og han har lavet en børnefælde så han kan få ram på Motor Mille og Børnebanden. Men han går selv i fælden, og børnene får tegningerne. Men så går det galt. Motor Mille bliver fanget!

14:10  

Galaktiske Ella
Galaktiske Ella

14:20  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

14:35  

Hey Duggee
Hey Duggee

14:45  

Garfield
Garfield Garfield hylder dovenskaben, generer Futte og undrer sin ejer Harald. Bygget over Jim Davis' berømte tegneserie om katten, hunden og manden - den evige trekant. Tilsat en dosis mus og temmeligt meget lasagne.

14:55  

Peter Pedal
Peter Pedal

DR1

15:10  

De arktiske reddere (2:4) Fanget i fjeldet
De arktiske reddere (2:4) Fanget i fjeldet I en isoleret hytte i fjeldet får en mand et livstruende ildebefindende og skal evakueres hurtigst muligt. Helikopterredningsholdet leder også intenst efter en tilskadekommen jæger i de grønlandske fjelde, og han risikerer at fryse ihjel, hvis helikopteren ikke når frem i tide.

16:10  

Danmarks næste klassiker (3:6) En kunstnerisk bænk
Danmarks næste klassiker (3:6) En kunstnerisk bænk Hvordan laver man et tidløst og skarpt design, uden det tager opmærksomheden fra kunsten? Det er, hvad de fem designere står overfor denne gang, når de bliver hevet ud til Refshaleøens rå omgivelser. Her ligger Copenhagen Contemporary, som drømmer om at få en ny museumsbænk. Designerne lægger sig i selen og knokler for at designe en bænk, der passer til stedet men stadig med et strejf af dem selv. Og det skal vise sig at være en svær opgave.

17:05  

Hotel Portofino (2:6)
Hotel Portofino (2:6) Britisk dramaserie fra 2022. I et forsøg på at etablere et forhold til Rose inviterer den kunstneriske Lucian hende med til stranden. Men turen går ikke helt som forventet. Cecil øjner chancen for at få afsat et Rubens-maleri via en amerikansk kunsthandler. Han får hjælp af Danioni, som han inviterer til eftermiddagste. Men Bella bliver skræmt, da hun opdager, at den mand, der afpresser hende, er blevet én af Cecils bekendte.

17:10  

Downton Abbey (2)
Downton Abbey (2) Engelsk dramaserie fra 2010. Matthew Crawley, den nye arving til Downton Abbey, ankommer til Downton, hvor han og hans mor Isobel har fået tildelt et hus. Violet, lord Granthams mor, lægger ikke skjul på sin foragt for lægesønnen og hans mor med deres middelklassebaggrund. Alligevel kan hun ikke lade være med at trække i trådene i håb om få arrangeret et ægteskab mellem den unge arving og lord Granthams ældste datter, Mary.

DR2

15:00  

Jerusalem - Kampen om den hellige by (3:6)
Jerusalem - Kampen om den hellige by (3:6) Amerikansk dokumentarserie fra 2021. (Jerusalem: City of Faith and Fury) Jerusalem, 1187 e.Kr. Byen er nu en hellig stad for verdens tre store religioner: jødedommen, kristendommen og islam. Men jøderne er blevet fordrevet fra Jerusalem og bor i eksil i Europa og Afrika. Under det tredje korstog støder sultan Saladin og den engelske kong Richard Løvehjerte sammen i en episk kamp. Hærene udkæmper slag efter slag, og hærførerne er fast besluttede på at erobre Jerusalem i deres egen guds navn.

15:40  

Huse med hemmeligheder - Kunstnerhuset i Vedbæk
Huse med hemmeligheder - Kunstnerhuset i Vedbæk I Vedbæk ejer Anders og Frederikke en modernistisk villa fra 1956 opført af kunstneren Torsten Johansson. Journalist Morten Brink Iwersen møder kunsternes søn, der fortæller om sin specielle opvækst i huset som en del af kultureliten omkring PH. Dengang fyldte massive skulpturer stuerne, mens plads til børneleg kom i anden række. Arkitekt Ane Cortzen hjælper de nye ejere med at skabe plads til familien. Men huset er bevaringsværdigt, så det skaber udfordringer.

16:25  

Vinterkrigens piloter og dobbeltspioner (1:3)
Vinterkrigens piloter og dobbeltspioner (1:3) Svensk dokumentarserie fra 2022. (F 19 - Flygaress och dubbelspioner) Da Sovjetunionen angriber Finland i efteråret 1939, vælger tusindvis af svenskere at støtte nabolandet og kæmpe for broderfolkets sag. Nogle af disse er veluddannede og dygtige piloter. De udgør den frivillige eskadrille F19, som skal forsvare hele det nordlige Finland under den lange Vinterkrig mod de sovjetiske styrker, der er overlegne i antal og har langt bedre udrustede og hurtigere fly. For nogle ender missionen i katastrofe.

16:50  

UEFA U17 EM: Østrig - Danmark, direkte
UEFA U17 EM: Østrig - Danmark, direkte

17:47  

UEFA U17 EM: Pause Østrig - Danmark
UEFA U17 EM: Pause Østrig - Danmark

17:55  

UEFA U17 EM: Østrig - Danmark, direkte
UEFA U17 EM: Østrig - Danmark, direkte

TVR

15:10  

Spidey og hans fantastiske venner
Spidey og hans fantastiske venner Hakkende ballade-duer + Grønne fingre

15:30  

Spidey og hans fantastiske venner
Spidey og hans fantastiske venner Campingturskaos + Det store grønne slyngeltogt

15:55  

Gurli Gris X
Gurli Gris X

16:00  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

16:05  

Vida - dyrenes doktor
Vida - dyrenes doktor

16:20  

Paw Patrol III (17)
Paw Patrol III (17) Tegnefilm med dansk tale

16:45  

Vestens vildeste hamster
Vestens vildeste hamster

16:58  

Tegnetrix: Onkel Rejes Disco-danser
Tegnetrix: Onkel Rejes Disco-danser I bunken af børnetegninger falder Onkel Reje over figuren "Kolka", der minder ham om hans ekskæreste. Han tegner videre på figuren, der til sidst ligner en vaskeægte disco-danser med høje støvler og satinkappe.

17:00  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

17:30  

Brandbamsen Bjørnis
Brandbamsen Bjørnis Kom med Brandbamsen Bjørnis på arbejde. Han ved, hvordan man fjerner væltede træer, redder katte op fra kloakker og slukker ildebrande.

17:40  

Mission Valhalla (9)
Mission Valhalla (9) Odins har mistet synet! Altså på dét øje, der ligger i Mimers Brønd og kan kigge ud i alle verdenerne. Det er ikke så godt, hvis han ikke har sit gode syn, når de onde jætter rører på sig, og Ragnarok er nær. Ungdommens gudinde Idun må, sammen med den modige, jordiske helt Storm, drage ud for at finde ud af, hvad der er galt og give Odin sit fulde syn tilbage. For Valhalla!

17:55  

F for får V (5)
F for får V (5)

DR1

18:00  

EU-valg 2024: Mød Partierne - Det Konservative Folkeparti
EU-valg 2024: Mød Partierne - Det Konservative Folkeparti Må EU's klimaambitioner gå ud over økonomien? Og hvordan vil de konservative udvælge flygtninge i et nyt europæisk flygtningesystem? Det bliver vi klogere på, når Kåre Quist møder Niels Flemming Hansen, spidskandidat for Det Konservative Folkeparti.

18:30  

TVA
TVA TV Avisen (TVA) giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os. Få indblik og perspektiv på de største begivenheder og historier.

19:01  

Vilde vidunderlige Danmark - Bæveren
Vilde vidunderlige Danmark - Bæveren Bæveren er en flittig handyman, der konstant arbejder på sin dæmning. Det kræver vedholdenhed at holde vandstanden oppe, så indgangen til hans hule kan forblive under vand.

19:05  

Vores planet III (8:8)
Vores planet III (8:8) BBC-naturserie fra 2023. (Planet Earth) Ud af de otte milliarder arter på kloden er en million i fare for at blive udryddet. Ødelæggelser af levesteder er den største trussel mod dyrs overlevelse. Men en endnu større katastrofe venter forude. Kloden bliver varmere. Tag med, når vi udforsker, hvordan mennesker i hele verden helliger deres liv til at redde truede dyrearter.

20:00  

Grundtvig (2:3) En præst uden kirke
Grundtvig (2:3) En præst uden kirke Yngre venner i Grundtvigs omgangskreds skaffer ham tilladelse til at lave en foredragsrække, og Grundtvig griber chancen. Det blev skelsættende for ham, og hans popularitet når nye højder. Men i kampen for at få egen kirke svigter han familien og sætter sit ægteskab med Lise på spil. Medvirkende: Ulrich Thomsen, Laura Bro, Søren Sætter-Lassen, Josephine Park, Nicolaj Kopernikus med flere. Instruktion: Christian Dyekjær

DR2

18:55  

5 skarpe om Grundtvig
5 skarpe om Grundtvig De største tanker er de tit de sværeste at forstå. Og én af de tænkere, der har haft størst betydning for, hvem vi er som danskere, er N.F.S. Grundtvig. Derfor giver vi dig 5 skarpe punkter, der hurtigt skærer ind til benet på de tanker, der stadig præger, hvem vi er. De 5 skarpe: Folkeligheden, Livsoplysningen, Det politiske, Kristendommen og Historien. Medvirkende: Idéhistoriker, Simon Axø Tilrettelæggelse: Bjarke Stender www.dr.dk/tro

19:15  

Nazisternes storhed og fald IV (1:3)
Nazisternes storhed og fald IV (1:3) BBC-dokumentarserie fra 2023. (Rise of the Nazis) Efter 2. verdenskrig går nogle af historiens værste krigsforbrydere under jorden. Mange får nyt navn, og de mest eftersøgte flygter til Sydamerika. De allierede indleder en menneskejagt for at opspore dem og finde beviser for deres forbrydelser. I alt bliver 22 ledende nazister anklaget for krigsforbrydelser ved straffedomstolen i Nürnberg. Men ved starten af retssagen nægter de sig alle skyldige. De allieredes anklagere må nu kæmpe for at bevise deres skyld.

20:05  

En mors krig og kærlighed (4:8)
En mors krig og kærlighed (4:8) Italiensk dramaserie fra 2024. (La storia) Nino henter Useppe og tager ham med til frihedskæmpernes base. Her bliver den lille dreng vidne til et barsk slag mellem partisanerne og den tyske invasionsstyrke. Samtidig er situationen i Pietralata blevet farlig. Tyskerne opfører sig stadig mere aggressivt mod italienerne, som de betragter som forrædere.

TVR

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:20  

Petronix
Petronix Petronix-redderne tager af sted for at redde et dovendyr, som er blevet fanget af McFælde. Men problemet er, at Tim, som normalt er helt rolig, har travlt. Han har glemt sit hjemmearbejde og er bange for, at han ikke har tid nok til at hente det inden timen begynder. Han lærer, at hvis han går for hurtigt frem, så spilder han bare dyrebar tid og vil måske endda bringe opgaven i fare.

18:20  

Petronix
Petronix McFælde er overbevist om, at et flyveegern er lige præcis det, han har brug for til at gøre sin zoo mere indbringende. Han fanger et ved at bruge sin lommeportalåbner! Petronix tager af sted for at redde egernet, men på grund af en brøler fra Mo og Joes side, bliver de alle sammen teleporteret til ... Arktis! Petronix har et stort stykke arbejde foran sig på dette helt ekstraordinære eventyr.

18:30  

Svampebob Firkant IX
Svampebob Firkant IX

18:55  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:05  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:10  

Vilde Kræ V
Vilde Kræ V

19:35  

Mesterlige monsterbørn
Mesterlige monsterbørn I et forsøg på at redde varulven Reschefski får de mesterlige monsterbørn hjælp fra deres nedfrosne mormor, troldkvinden Tammi. Men kan man nu også helt stole på hende?

19:35  

Mesterlige monsterbørn
Mesterlige monsterbørn Arthur identificerer en lokal varulv og beslutter sig med det samme for at fryse ham ned. Børnene er overbevist om, at der må være en måde, hvorpå de kan hjælpe dette uheldige væsen.

19:45  

Fluernes Herman
Fluernes Herman

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

21 SØNDAG
21 SØNDAG DR Nyheders aktuelle nyhedsmagasin med dybdegående tv-reportager fra ind- og udland.

21:31  

Søndagsvejr
Søndagsvejr DR's vejrudsigt, der ser frem mod vejret, der venter os den kommende uge.

21:32  

Sportsmagasinet
Sportsmagasinet Sportsmagasinet bringer dig helt tæt på de største danske sportsnavne, viser dig det bedste fra Superligaen og giver perspektiv på de største historier og begivenheder i både dansk og international sport.

22:05  

Stella Blómkvist II: Mordet på Instagram (1:2)
Stella Blómkvist II: Mordet på Instagram (1:2) Islandsk krimiserie fra 2021. Stella Blómkvist er en ung, selvsikker advokat med en skarp hjerne og fleksibel moral. Stella forsøger at redde en ung syrisk flygtning, som er stukket af efter at have været spærret inde. Snart kommer hun på sporet af en trafficking-ring, der synes at have forbindelser inden for politistyrken.

22:50  

Stella Blómkvist II: Mordet på Instagram (2:2)
Stella Blómkvist II: Mordet på Instagram (2:2) Islandsk krimiserie fra 2021. Stella har reddet en ung syrisk flygtning fra hendes bortførere. Nu har hun fundet influenceren Alba Nóel i live. Hvilken forbindelse er der mellem de to sager?

23:35  

The Bay IV (2:3)
The Bay IV (2:3) Britisk krimiserie fra 2023. Familien Metcalfs børn kæmper for at komme sig over deres tab. Samtidig overrasker Dean Metcalf Jenn ved at presse på for at vende tilbage til jobbet. Videoovervågning fører til en ny vending i sagen - mens Chris og Erins uoverensstemmelse når nye højder.

DR2

21:00  

I Grundtvigs fodspor - med Liv Thomsen (2:3)
I Grundtvigs fodspor - med Liv Thomsen (2:3) Grundtvigs tanker om undervisning er en del af fundamentet for højskolebevægelsen og den danske skoletradition. For Grundtvig handlede det om at sætte bønderne på skolebænken og danne dem til gode danske borgere. En skole for livet, uden eksamener og med det talte ord i centrum. Sammen med en række Grundtvigforskere fortæller Liv Thomsen om de af Grundtvigs idéer, der banede vejen for folkeoplysningen.

21:30  

Andelsbevægelsens historie (2:3) - Et land af smør og bacon
Andelsbevægelsens historie (2:3) - Et land af smør og bacon Et land af smør og bacon Andelslandbruget blev moderniseret, andelsmejerierne og slagterierne blev større, og eksporten til udlandet kom i gang, men Danmark var sårbar med bare to eksportprodukter: Bacon og smør, primært til England. Derfor valgte Danmark efter en folkeafstemning at blive medlem af det Europæiske Fællesmarked. Nu fik andelsbevægelsen adgang til andre og langt større markeder. Tilrettelæggelse: Anna Elisabeth Jessen

22:00  

TVA
TVA TV Avisen (TVA) giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os. Få indblik og perspektiv på de største begivenheder og historier.

22:15  

Territoriet - kampen for regnskoven
Territoriet - kampen for regnskoven Dansk-amerikansk prisvindende dokumentar fra 2022. (The Territory) Kameraer er deres eneste våben mod motorsave, gravkøer og grådige bønder. Dybt inde i den brasilianske regnskov sætter Uru-eu-wau-wau-folket hver dag deres liv på spil mod skovrydning, ulovlig indtrængen og udnyttelse af deres fredede territorium. Her følger vi de indfødtes dagligdag og kampe for at beskytte det dyrebare økosystem, som år efter år svinder mere og mere ind. (Dokumania)

23:40  

Respect
Respect Amerikansk autentisk drama fra 2021. En dag vil hun blive kendt som dronningen af soul og lægge verden for sine fødder. I 1952 er Aretha Franklin dog blot ti år gammel, da hun mister sin mor. Hun begynder at synge gospel i sin præstefars kirkekor. Da hun bliver 18, flytter hun til New York for at blive popstjerne. Men det er i soulmusikken, Aretha finder sit kald. Medvirkende: Jennifer Hudson, Forest Whitaker, Marlon Wayans m.fl. Instruktion: Liesl Tommy.

TVR
DR1

01:05  

Inspector Morse: Messe for alle de døde
Inspector Morse: Messe for alle de døde Engelsk krimi fra 1987. (Inspector Morse: Service of All the Dead) Efter gudstjenesten findes kirkeværgen død med en kniv i ryggen. Og snart efter er flere døde. Morse fornemmer, at ingen fortæller ham den fulde sandhed, ikke engang den kvindelige kirketjener Miss Rawlinson, som han er lidt lun på. Men hvad er det for hemmeligheder, menigheden har? Morse: John Thaw. Lewis: Kevin Whately. Miss Rawlinson: Angela Morant. Instruktion: Peter Hammond.

02:50  

Antikkrejlerne XXI (6:25)
Antikkrejlerne XXI (6:25) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Antiques Road Trip) Vi følger britiske antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

02:55  

Antikkrejlerne XXI (5:25)
Antikkrejlerne XXI (5:25) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Antiques Road Trip) Vi følger britiske antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

03:35  

Antikkrejlerne XXI (4:25)
Antikkrejlerne XXI (4:25) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Antiques Road Trip) Vi følger britiske antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

03:35  

Antikkrejlerne XXI (7:25)
Antikkrejlerne XXI (7:25) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Antiques Road Trip) Vi følger britiske antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

DR2

02:00  

Das Boot III (1:10)
Das Boot III (1:10) Tysk krigsdramaserie fra 2022. Ehrenberg er tilbage i Kiel, hvor han deltager i et officielt arrangement sammen med den tidligere ubådskaptajn Wilhelm Hoffmann og dennes datter Hannie. De unge kriminelle Pauli og Harri indrulleres til ubådstræning. Ehrenberg arbejder på den nye ubåd U-949. Mens Gestapochefen Forster ankommer til Lissabon på hemmelig mission.

02:45  

Das Boot III (2:10)
Das Boot III (2:10) Tysk krigsdramaserie fra 2022. I Lissabon efterforsker Forster mordet på en Gestapomand. Det unge mandskab om bord på U-949 skal dykke for første gang, og den nervøse befalingsmand Buchner kæmper for at vinde deres respekt.

03:40  

Das Boot III (3:10)
Das Boot III (3:10) Tysk krigsdramaserie fra 2022. Forster går videre med sin efterforskning og får uventet hjælp. I Østersøen kommer Ehrenberg og U-949 til at sidde fast på en forankret sømine. Det lykkes dem at komme fri, men de støder sammen med en motortorpedobåd med tragiske konsekvenser.

TVR

01:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2024, FAKSE.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0525065645