Fakse
Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: torsdag d. 5. oktober 2023

Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: torsdag d. 5. oktober 2023

DR1

05:05  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

06:25  

Drømmehaver (2:4)
Drømmehaver (2:4) Claus Dalby fører os ind i blomsternes forunderlige verden, i dag med fokus på de hvide og gule farver. Vi besøger en børnefamilie, hvor en lounge med bålplads er blevet havens blikfang. Sammen med landskabsarkitekten ser vi, hvordan Frederiksberg Have nærmest er en labyrint af vandkanaler. I Holland ser vi nærmere på en supermoderne have, hvor hvide plastik-siv gror sammen med grønne græsser. Tilrettelæggelse: Pia Kjeldsen Sendt første gang 10.02.11

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

07:15  

Krigens døgn
Krigens døgn Forstå krigen mellem Ukraine og Rusland helt ned i detaljen. Med udgangspunkt i den seneste uges begivenheder zoomer Kim Bildsøe Lassen og Danmarks førende eksperter ind på krigens afgørende elementer.

07:45  

Med livet i hænderne: Omsorg på trods
Med livet i hænderne: Omsorg på trods Portørerne strejker, men Michael arbejder videre. Rie skal berolige moren til et barn i Traumecenteret. Christian skal tage en helt ny metode i brug.

08:20  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

DR2

07:25  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten Transmitteres direkte fra Vor Frue Kirke, Københavns Domkirke.

08:30  

Seneste nyt fra TVA Live
Seneste nyt fra TVA Live

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:16  

Hunden Ib - tænker sig om en ekstra gang
Hunden Ib - tænker sig om en ekstra gang

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Ramasjang Mysteriet IV (7)
Ramasjang Mysteriet IV (7) Hvilken skurk har snuppet Siljas Monsterbuster dragt? Det er det store spørgsmål i Ramasjang. Kristian skal prøve at finde og fange skurken. Han er heldigvis ikke alene - minidetektiven Solvej er klar på at hjælpe til!

05:55  

Ernest & Celestine II
Ernest & Celestine II

06:10  

Sarah og And (27)
Sarah og And (27)

06:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

06:30  

Luk op Luk i - TRIST
Luk op Luk i - TRIST Hvad har gjort Katrine ked af det? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være ked af det.

06:45  

Motor Mille på maskintur (2)
Motor Mille på maskintur (2) Motor Mille elsker at køre i store maskiner. Men hun har aldrig lært at køre en vaske ægte Monster Truck. Det skal vise sig ikke at være det nemmeste, så Motor Mille er nødt til at lære, hvordan man kører sådan en krabat og øve sig.

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:09  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Simon III
Simon III

07:20  

Bluey
Bluey

07:25  

Hey Duggee (22)
Hey Duggee (22)

07:35  

Onkel Rejes Heavyband (8)
Onkel Rejes Heavyband (8) Onkel Rejes Heavyband beslutter sig for, at de 99.000 kr. fra bankrøveriet skal bruges til røgbomber, fontæner og ild, der sprutter, så de kan lave et mega heavy sceneshow til Heavy-MGP. Så turen går til Onkel Rejes egen onkel Onkel Bum, der sælger den slags. Desværre ligger hans butik i den farlige ende af byen.

07:50  

Paddington
Paddington

08:05  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:15  

Vidundervovsen Vaffel (24)
Vidundervovsen Vaffel (24)

08:25  

Det store Ramasjang Mysterie (2)
Det store Ramasjang Mysterie (2) My følger det spor, hun fandt i Kristians hus, alt imens skurkene fra Ramasjang forsøger at snyde sig ind på Ramasjang sendestation. Mon det er dem, der har taget Kristian til fange? Og hvad skal der til for, at Frede vil hjælpe med at opklare Kristians forsvinden?

08:40  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:55  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

 
DR1

09:15  

Curlingklubben på Færøerne 1:4 - Jeg er en fucking border collie!
Curlingklubben på Færøerne 1:4 - Jeg er en fucking border collie! Curlingklubben er taget til Færøerne for at lave tv! Og knap har Maria og Christian sat sine fødder i den færøske muld, før de skal hyrde får. Hvorfor føler Maria sig som en border collie? Og hvad har en ormekur med bloktilskuddet at gøre?

09:35  

Team Bachstad i Caribien (2:7)
Team Bachstad i Caribien (2:7) Norsk rejseserie fra 2019. (Team Bachstad i Karibia) Team Bachstad er i Caribien på sporet af dansk-norsk kolonihistorie. Turen går til Union Island med en 20-fodsbåd og videre til St. Vincent. Her møder de både demonstranter for marijuana og norske Stina, som driver skole og underviser i økologisk landbrug. Så går turen til St. Lucia, en paradisø med udbredt fattigdom og høj kriminalitet.

10:15  

Drømmehuset (3:5)
Drømmehuset (3:5) Norsk livsstilsserie. I Bergen har Ingvild og hendes mand, Henning, der er arkitekt, tegnet deres eget hus. Det er et hus der skiller sig kraftigt ud fra de øvrige i nabolaget - det skal nemlig stå på 39 søjler og have en stor svalegang.

11:15  

Antikkrejlerne XXV (3:25)
Antikkrejlerne XXV (3:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

DR2
TVR

09:05  

Vilde vidunderlige dyr: Hare-boksekamp
Vilde vidunderlige dyr: Hare-boksekamp En hun-hare vil finde den helt rigtige han-hare, at få harekillinger med. Men først skal han-harerne klare hendes tre prøver: Rovdyrs-udkig, boksekamp og hurtigløb. Hvem mon klarer prøverne?

09:10  

Vilde vidunderlige dyr: Pindsvinenes slåskamp i haven
Vilde vidunderlige dyr: Pindsvinenes slåskamp i haven Det er aften i en have. Et han-pindsvin er på udkig efter et hun-pindsvin, som han kan parre sig med. Men han bliver udfordret af et andet han-pindsvin, og de to pindsvin kommer op at slås med deres mange pigge. Spørgsmålet er, hvem der først giver op og ruller sig sammen til en kugle?

09:15  

Hemmelige dyr: Hullet i Lunden (2)
Hemmelige dyr: Hullet i Lunden (2) Emilie på 7 år har fundet et underligt og meget dybt hul i en park lige hvor hun bor. Derfor har hun bedt Isabel om at komme til Horsens for at hjælpe hende med at finde ud af, hvad det mon er for et hemmeligt dyr der bor lige i nærheden.

09:30  

MikroMakkerne - Mariehønen
MikroMakkerne - Mariehønen Mikromakkerne ruller trækvognen ud og går på krible krable jagt i baghaven. I dag får Amina og Abdallah hjælp fra mariehønen til at bede om godt vejr. De undersøger, hvordan mariehønen ellers hjælper til i haven, når den går på jagt efter grådige bladlus. Og så skal den hurtigste MikroMakker findes i en sjov ædekonkurrence!

09:40  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

09:40  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Allosaurus var så høj som en stor bus og vejede som 100 førskolebørn tilsammen. Den havde dødbringende tænder, der var skæve. Hvis den tabte en tand, voksede der bare en ny ud.

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Hvis du har kigget på alle episoderne af Dinolaboratoriet, har du en god chance for at fuldføre denne Dinosaur quiz. Gør dig klar!

09:55  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

10:02  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:10  

Alices eventyr
Alices eventyr

10:20  

Hr. Skægs hotel - Rockstjernen (7)
Hr. Skægs hotel - Rockstjernen (7) Hr. Skæg er glad for at få besøg af den franske rockstjerne Axel Rosé. Uheldigvis taber rockstjernen sin guitar, så nu kan han ikke spille koncert, og han har heller ingen penge til at betale for sit værelse. Men så kan rockstjernen måske hjælpe med at tage opvasken?

10:35  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at elefanten kan spise en hel lastbil fuld af mad? Ta´ med Lille Nørd på elefantjagt og se om det lykkes Anders og Katrine at finde ud af, hvorfor elefanten bader sig i jord og mudder dagen lang.

11:05  

Motor Mille og Børnebanden (9)
Motor Mille og Børnebanden (9) Den Sure Mand på bondegården har taget alle børnenes musikinstrumenter for at få ro, og han hakker dem i stykker med en flismaskine. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få musikinstrumenterne tilbage.

11:30  

Skæg med bogstaver - W
Skæg med bogstaver - W Afsnit W I dag besøger Hr. Skæg den fine restaurant W, hvor han lærer at lave en spændende ret. Han skal også have fat i en wok i gaveboden hos søde Persille, som bliver drillet af en fræk bogstav-stjælende mus. Hr. Skæg kan også både en dans og en sang med W.

11:55  

Vilde venner II (8)
Vilde venner II (8) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Aske og Ellen, der har vagten i klubhuset. Der er efterårsrengøring på basen, så dyreburerne skal renses og sikres mod regnen. Og så skal Vilde Venner hjælpe en ged, der er kommet langt væk hjemmefra.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Bonderøven 2020 - En fejlplaceret mølle og én eneste mand
Bonderøven 2020 - En fejlplaceret mølle og én eneste mand Endelig er den solide mølle landet på toppen af det nye møllehus. Det krævede et stærkt hold venner og en stor kran. Der er bare et problem - den er placeret forkert, så den skal flyttes. Og den opgave tænker Frank at løse helt på egen hånd.

12:45  

Nak & Æd - en tigerfisk i Namibia (4:10)
Nak & Æd - en tigerfisk i Namibia (4:10) Sæson 5 (2014). Jørgen og Nikolaj fortsætter eventyret i Namibia i Afrika. Denne gang er de på jagt efter en af verdens stærkeste og mest aggressive fisk - tigerfisken. De to venner slår lejr midt i Namibias største vådområde Okavango med flodheste og krokodiller som nærmeste naboer. Og det viser sig, at kun ved samarbejde og godt kammeratskab har de to venner en chance for at få fisk på krogen. www.facebook.dk/nakogaed Sendt første gang 23.02.2015

13:30  

Jagten på Elefantordenen (2:4)
Jagten på Elefantordenen (2:4) Dansk reportageserie fra 2022. De to eventyrere Jan Elhøj og Morten Kirckhoff er trukket i det fine tøj, når de rejser ud i verden for at lede efter forsvundne danske Elefantordener. Under slaget ved Waterloo i 1815 mister den franske kejser Napoleon den kostbare Elefantorden, som han modtog af den danske kong Frederik 6. Sporet fra Waterloo i Belgien leder Jan og Morten videre til både Berlin og Moskva i jagten på Napoleons Elefantorden. Vil det lykkes Jan og Morten at finde kejserens forsvundne elefant og bringe den sikkert hjem til Kongehuset, hvor den hører til?

13:55  

I hus til halsen XI (9:9)
I hus til halsen XI (9:9) Marianne har brug for hjælp til at sælge sit hus på Langeland, for det er blevet for stort og for ensomt. Hele nabolaget kommer hende til undsætning, og de fylder huset med sang, glæde og hjemmebag. Søren har maling med i alle regnbuens farver, for nu skal der liv i huset igen. Dennis viser, hvordan man bygger et plankebord, og Line besøger både tilflyttere og øboere for at se, hvad ø-livet har at byde på.

14:55  

Kender du typen? 2017 (8)
Kender du typen? 2017 (8) "Kender Du Typen?" er i aften på besøg i Nordsjælland hos en kendt dansker, der har sin faste plads i hvert eneste rum i huset - og hvis du sætter dig på hans plads, så får du venligt men bestemt besked på at fjerne dig. Livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup skal regne ud, hvem der boltrer sig på 133 hektar og fyrer den af med høj musik ud over markerne. Vært: Mads Steffensen

DR2

12:00  

Seneste nyt fra TVA Live
Seneste nyt fra TVA Live

TVR

12:15  

Luk op Luk i - EN GOD VEN
Luk op Luk i - EN GOD VEN Jakob får besøg af en flok dansere, som han ser op til. Han vil gerne være med på deres dansehold. Inden de kommer, forsøger han at gemme Thomas af vejen, for han synes ikke, Thomas er sej nok til at møde hans nye venner. Thomas tror ikke på, at danserne er Jakobs rigtige venner, han tror kun de kommer på besøg, fordi Jakob har en kæmpestor boombox. Jakob benægter alt, og gør hvad han kan for at imponere danserne. Det ender med at gå ud over Thomas.

12:35  

Ramajetterne III (7)
Ramajetterne III (7) Der er hedebølge i Ramasjang Lufthavn, og sveden løber ned af Ramajetterne. Der er ingen ekstra sommeruniformer, så Flummer iklæder sig en passagers røde kjole. Men er det nu en god idé?

12:50  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu er det blevet semifinaletid i Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. I dagens løb kører de flotte fyre fra Farfars Drenge imod de seje tøser fra Landsbytosserne. Der bliver kamp til stregen, når de to hold skal ned ad Striben, ud på Specialbanen i et forladt parkeringshus og - ikke mindst - tre gange rundt på Ramasjang Rally Ringen. Hvilket hold er hurtigst og kvalificerer sig til årets finale?

12:55  

John Dillermand (6)
John Dillermand (6) John er begyndt til ridning, men de andre ryttere er meget bedre end ham. Dilleren forsøger at hjælpe, men det går helt galt, og John ryger af, og alle hestene slipper løs.

13:20  

Op og hop (5)
Op og hop (5) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med Mille, der laver sjove øvelser.

13:30  

Sofus II (3)
Sofus II (3) Sofus lander hos Thit, der skal starte i børnehaveklasse. Thit håber meget, at hun skal sidde ved siden af sin bedsteveninde Signe, men det er ikke alt, som man selv må bestemme i skolen. Heldigvis kan de alle tre lege efter skole, og Thit giver Sofus en farvelgave inden de skal sove.

13:45  

Superhelten Sprinter Galore (24)
Superhelten Sprinter Galore (24)

13:53  

Superhelten Sprinter Galore (25)
Superhelten Sprinter Galore (25)

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (26)
Superhelten Sprinter Galore (26)

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (1)
Superhelten Sprinter Galore (1) Superhelten Sprinter går i hele to fælder - den ene sat af skurken Cleopatra og den anden af DiktaThor. Det ser sort ud for Sprinter, men måske kan han udnytte skurkenes diskussioner om hvem, der fangede ham først, til selv at slippe fri?

14:00  

Oda Omvendt (2)
Oda Omvendt (2)

14:10  

Onkel Rejes sørøvershow II (12)
Onkel Rejes sørøvershow II (12) Dr. John har kidnappet Arthurs storebror Morgan for at koge ham om til bodylotion. Onkel Reje og Brille er heldigvis klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer en næsespray, der kan gøre bussemænd til superklister, og en tur til både Spøgelsesbyen og Den hemmelige vulkan. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

14:25  

Motor Mille på maskintur (9)
Motor Mille på maskintur (9) Motor Mille elsker store maskiner, og gravkøer er ingen undtagelse. Hun har bare aldrig lært at køre den. Så da gadens børn spørger om hun kan køre en gravko, ser hun sit snit til at få det lært. Det kræver både præcision og øvelse på en mini gravko, før man kan køre en af de helt store.

14:40  

Kika og Bob (4)
Kika og Bob (4) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

14:55  

Remy og Boo
Remy og Boo

DR1

15:40  

Fader Brown (4)
Fader Brown (4) Engelsk krimiserie fra 2013. (Father Brown) Fader Brown er katolsk præst i et lille landsbysamfund i 1950'ernes England, og så har han et særligt talent for at opklare forbrydelser. Lady Felicia finder en halvnøgen, hårdt kvæstet mand i et træ. Sid Carter bliver mistænkt for at stå bag forbrydelsen. Kan fader Brown bevise, at han er uskyldig, eller er Sid gået for vidt denne gang?

16:25  

Fader Brown (5)
Fader Brown (5) Engelsk krimiserie fra 2013. (Father Brown) Fader Brown er katolsk præst i et lille landsbysamfund i 1950'ernes England, og så har han et særligt talent for at opklare forbrydelser. En religiøs sekt kommer til byen, og Susie er stærkt tiltrukket af dens karismatiske leder, Kalon. Da Kalons kone findes myrdet, må fader Brown forsøge at bryde sektlederens magt over Susie, så han ikke mister hende for altid.

17:15  

Jordemoderen VII (1:10)
Jordemoderen VII (1:10) Engelsk dramaserie fra 2018. (Call the Midwife) Londons East End i starten af 1960'erne. Med tilknytning til et nonnekloster hjælper en gruppe jordemødre, sygeplejersker og nonner den fattige bydels gravide kvinder.

DR2

17:30  

Det fantastiske byliv III (3:6) Beirut
Det fantastiske byliv III (3:6) Beirut Canadisk dokumentarserie fra 2020. (The Life-Sized City) Beirut. Mellemøstens Paris. En oldgammel by, der stadig står, trods evig konflikt med Israel, politiske mord og endeløse bombeangreb. Libanons borgerkrig 1975-1990 dræbte 145.000 mennesker, sårede over 100.000 og tvang landet i knæ. Den dansk-canadiske byplanlægger Mikael Colville-Andersen begynder at udforske hovedstaden ved den tidligere "grønne linje": den fysiske, psykiske og symbolske grænse mellem øst og vest under borgerkrigen.

TVR

15:05  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:15  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:30  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:35  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:40  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:45  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:00  

Gigantosaurus II
Gigantosaurus II

16:10  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

16:20  

Karlas Fantalastiske Klasse - Det Vilde Vesten
Karlas Fantalastiske Klasse - Det Vilde Vesten Karla er sherif, så hun bestemmer. Indtil de andre bliver så trætte af hende, at de finder på deres egen leg, hvor sheriffen ikke må være med.

16:30  

Paw Patrol VIII
Paw Patrol VIII

16:55  

Oda Omvendt (8)
Oda Omvendt (8) Esther tager instrumenter med i børnehave, og det er Balder ikke vild med; musik er ikke hans kop te. Hjemme laver Esther et orkester, men hendes forældre har hovedpine og skynder sig at fjerne instrumenterne. Kun Oda Omvendt kan hjælpe Esther med at få musikken tilbage - eller kan hun? Samtidig får Balder nyt tøj, der passer til hans drøm om at blive konge af Sort Stue.

17:05  

Luk op Luk i - KEDSOMHED
Luk op Luk i - KEDSOMHED Thomas og Jakob ved ikke, hvad de skal lave, efter Thomas' spilkonsol er gået i stykker. De keder sig helt enormt meget. Thomas foreslår, at de skal fælde naboens træ. Naboen er Søren Ryge. Den er Jakob med på, og de får fældet det store bøgetræ. Men de har glemt at spørge Søren om lov, og Søren bliver ret ked af, at hans træ er blevet fældet. De to venner skal nu finde ud af, om de skal flygte, lade som ingenting eller sige undskyld.

17:25  

Stop!
Stop! Mor og far og Abbe skal på fin restaurant. Det viser sig, at være et rigtigt kedeligt sted, ikke mindst for børn. Maden er ulækker, man må ikke lave sjov, og overtjeneren er en rigtig ubehagelig type. Abbe beslutter sig for at lette lidt på stemningen!

17:35  

Motor Mille og Børnebanden (5)
Motor Mille og Børnebanden (5) Øverst i slottets tårn går den sure mand i gang med at smelte børnenes sutter om til engangsbestik. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig plan for at få sutterne tilbage - de skal bl.a. bruge 1000 hoppebolde!

17:52  

John Dillermand (12)
John Dillermand (12) John får ved et uheld væltet postbuddet, som falder af cyklen, og så må John træde til og sikre at posten når frem. Det kan godt være meget vanskeligt med en gal hund lige i hælene, men så er det godt man har en diller man kan svinge sig i.

17:55  

F for Får VI
F for Får VI

DR1

18:00  

Antikduellen (12:12)
Antikduellen (12:12) Finaledag i Antikduellen. I dag afgøres det, om det er I denne uge dyster Heine Bartsch, fra Gelskov Gods på Fyn, og Helle Vilsbæk, fra Habengood i København og Strandloppen på Bornholm, som kan tjene mest på sine indkøb. Tre dage i træk har de hver fået 10.000 kroner til at handle, kunst, antik og retroting for. Undervejs har de besøgt henholdsvis Sønderborg, Faxe og Rudkøbing. Og stemningen er intens, når buddene fyger gennem luften på Svendborg Auktionerne. Intet er afgjort før sidste hammerslag lyder!

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Gift ved første blik IX (7:8)
Gift ved første blik IX (7:8) For første gang i Gift ved første bliks historie skal parrene på en fælles getaway. Men dukker alle par op? Har Martin og Pernille virkelig kastet håndklædet i ringen? Og hvad med Nicklas og Sara H? I tovøvelsen opstår en fællesskabsfølelse, og genkendelse sker i parrunden. Psykolog Trine Hjorth Bønnerup roser parrene, men hvor mange smider tøjet? Og hvorfor går en ind og lægger sig?

DR2

18:20  

På rejse med Griff - Australien (3:6) Fra Brisbane til Cairns
På rejse med Griff - Australien (3:6) Fra Brisbane til Cairns Britisk dokumentarserie fra 2020. (Griff's Great Australian Rail Trip) Næste del af rejsen går fra Brisbane til Cairns ombord the Spirit of Queensland - en lille afstikker på 1.680 km og 24 timer. Griff Rhys Jones prøver at undgå giftige vandmænd og vilde dingoer i det tropiske Queensland. Han kører også med et 111 år gammelt damptog og går på jagt efter orme i sandet på Fraser Island. Og tager med den historiske Kuranda-jernbane ind i regnskoven, inden en snorkeltur på Great Barrier Reef.

19:10  

På rejse med Griff - Australien (4:6) Fra Gold Coast til Longreach
På rejse med Griff - Australien (4:6) Fra Gold Coast til Longreach Britisk dokumentarserie fra 2020. (Griff's Great Australian Rail Trip) Inden Griff stiger ombord på the Spirit of the Outback, udforsker han lige Australiens version af Miami: The Gold Coast. Her er 57 km lækker sandstrand, surferparadis og glamour. Med start i Brisbane er næste tur er 1.325 km lang og varer 26 timer, bl.a. langs kysten op til Rockhampton og videre til Longreach. Turen byder på kostbare tyre, rodeo, kagebagning og livet langt, langt væk (700 km) fra kysten og det hektiske byliv.

TVR

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:15  

Petronix
Petronix Prinsesse Ranedyr fanger en flok chinchillaer for at udvælge den, hun foretrækker som kæledyr. Da Petronix befrier gnaverne, udløser Prinsessen et kaos med sin boblefikator og gør redningsaktionen meget mere vanskelig. Og særligt for Tim, som må finde ud af at redde en chinchilla under et pres, han har svært ved at håndtere.

18:30  

Svampebob Firkant VIII (6)
Svampebob Firkant VIII (6) Sur-sød blæksprutte + Den stirrende kunstner

18:55  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:00  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:10  

Vilde Kræ III
Vilde Kræ III

19:35  

Mesterlige monsterbørn
Mesterlige monsterbørn Dracula er på vej for at gøre det af med Arthur. Og kampen vil sandsynligvis udslette hele Grummebæk.

19:45  

Den gule yeti
Den gule yeti

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:25  

Kriminelt: Lokket i døden på Djursland (1:2)
Kriminelt: Lokket i døden på Djursland (1:2) 40-årige Frank blev slået ihjel på et ellers idyllisk sted på Djursland. Hvad skete der egentlig i Franks liv op til, han forsvandt? Vært: Trine Maria Ilsøe.

21:55  

Det sjette bud (3:4)
Det sjette bud (3:4) Britisk dramaserie bygget på virkelige hændelser. (The Sixth Commandment) Politiet åbner en efterforskning af Ben Field. I processen gør de adskillige alarmerende opdagelser.

22:55  

Alene i vildmarken (3:7)
Alene i vildmarken (3:7) Emma og Miguel kæmper med ensomheden - bliver den mentale udfordring for stor? Kim og Alfred bygger deres nye shelters, og Jesper bruger sin spirituelle tilgang til at overleve.

23:55  

Malpractice (4:5)
Malpractice (4:5) Britisk dramaserie fra 2023. (Malpractice) Lucinda kæmper med chokket efter den alvorlige krise i hendes lille familie. Samtidig bliver hun kontaktet af en person, som ved en hel del om, hvad hun har været indblandet i - og som er parat til afsløre hende, hvis hun ikke makker ret.

DR2

21:00  

Iran i hjertet (4:4)
Iran i hjertet (4:4) Melodi skal spille på Roskilde, Nima optræder til Copenhagen Pride, Kimia afholder sin soloudstilling, og Karos modeshow løber af stablen. Gennem kunsten spreder de budskabet om frihedskampen i Iran, mens de tænker tilbage på deres forældres generation, der for 44 år siden mistede deres hjemland.

21:30  

Nul stjerner - Frankrig (4:6)
Nul stjerner - Frankrig (4:6) Morten og Jan bliver i den grad forkælet, når de tager på et alternativt gourmeteventyr i det sydfranske. De franske delikatesser er i fokus, når de mærker snegleslim i ansigtet, smager de hellige druer på et vinkloster og sætter tænderne i ildelugtende franske oste - alt sammen i en noget udfordret gammel 2CV, der hoster sig vej gennem de franske bjerge.

22:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

22:40  

Det iranske oprør indefra
Det iranske oprør indefra Britisk dokumentar fra 2023. (Inside the Iranian Uprising) I september 2022 døde den 22-årige iranske pige Mahsa Amini i politiets varetægt. Hun var blevet arresteret af Irans "moralpoliti", anklaget for ikke at bære sin hijab korrekt. Hendes død udløste de største protester mod regimet siden revolutionen i 1979. Over 500 mennesker omkom under protesterne, heriblandt 72 børn. I et land uden ytringsfrihed satte demonstranterne livet på spil for at filme sig selv og lægge videoerne ud på sociale medier.

23:40  

Debatten
Debatten Debatprogram om ugens aktuelle emne.

TVR
DR1

00:45  

Mord med dr. Blake V (5:8)
Mord med dr. Blake V (5:8) Australsk krimiserie fra 2017. (The Doctor Blake Mysteries) Lægen Lucien Blake er vendt hjem til sin fødeby, hvor han dels har overtaget sin fars praksis, dels arbejder som retsmediciner. Blake bliver tilkaldt for at efterforske mordet på en pensioneret tømrer, over hvis lig sidder en ung mand smurt ind i blod.

01:45  

Mord med dr. Blake V (6:8)
Mord med dr. Blake V (6:8) Australsk krimiserie fra 2017. (The Doctor Blake Mysteries) Lægen Lucien Blake er vendt hjem til sin fødeby, hvor han dels har overtaget sin fars praksis, dels arbejder som retsmediciner. En rektors datter dør, da hun for første gang optræder til et bal i selskabslivet. Umiddelbart inden ballet har hun haft et offentligt skænderi med sin far. Blake efterforsker den unge kvindes mystiske død.

02:45  

Antikkrejlerne XXV (1:25)
Antikkrejlerne XXV (1:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

03:30  

Team Bachstad i Caribien (1:7)
Team Bachstad i Caribien (1:7) Norsk rejseserie fra 2019. (Team Bachstad i Karibia) Team Bachstad, alias de rejsende værter Øystein Bache og Rune Gokstad, er på farten igen. Denne gang går turen til de caribiske øer på sporet af dansk-norsk kolonihistorie. Eventyret starter i syd, på Grenada, øen, hvor muskatdyrkning og romproduktion har lange traditioner. Mens naboøen Carriacou byder på caribisk strandliv og udrangerede norske færger.

DR2

00:40  

VISION - ICEKIID
VISION - ICEKIID ICEKIID er Danmarks ukronede afrobeat-konge. Men der er meget mere på spil end at spille fede shows og skrive hits. For 'Ice' vil gøre det sejt at være afrikaner. Udover at udleve sin drøm som musiker og artist har ICEKIID et brændende ønske om at udbrede kendskabet til den afrikanske kultur - og selv blive mere forbundet med sit ghanesiske ophav. Da han voksede op, var der ingen afrikanske forbilleder. Nu vil han igennem sin musik og sine shows gøre op med fordommene om afrikanere. Og med kæmpehits som ErruDumEllaHvad, Afrikaner og Gulddans og millioner af afspilninger på bl.a. Spotify vil Ice ikke nøjes med at erobre de danske hitlister. Han satser benhårdt på at komme ud til hele verden med sin musik.

00:40  

De danske jøder (3:3)
De danske jøder (3:3) Tuborg. Grøn Tuborg er noget af det mest danske, og den er skabt af danske jøder. Familien Dessau følte sig først og fremmest danske, og de kæmpede for danskernes ret til den daglige øl. Alligevel måtte de flygte under 2. verdenskrig. Men produktionen blev opretholdt, og Tuborg Bryggerierne blev en del af modstandskampen mod tyskerne. Tilrettelæggelse: Lone Leegaard. Sendt første gang 25.02.07.

01:10  

Historien om et mord - Et vildnis af fejl og løgne
Historien om et mord - Et vildnis af fejl og løgne Amerikansk true crime-serie fra 2020. (A Wilderness of Error) Jeffrey MacDonald har været fængslet i mere end 30 år, da en dommer indvilger i at høre om nye beviser i sagen. Var den første retssag retfærdig, og vil sandheden endelige komme frem?

01:55  

Historier fra dødsgangen - En falsk tilståelse?
Historier fra dødsgangen - En falsk tilståelse? Amerikansk dokumentarserie fra 2020. (Death Row Stories) En ekspedient i en vinhandel bliver udsat for røveri og skudt ned. Teenageren Jermaine Marlo Wright tilstår på video. Og Dommeren dømmer ham til døden. Men tilståelsen er ikke troværdig. Følg sagen, mens forsvarsadvokat Jim Moreno kæmper for at redde Marlo Wrights liv.

02:40  

Therese - pigen, der forsvandt (5:5) - Pakistan-sporet
Therese - pigen, der forsvandt (5:5) - Pakistan-sporet Norsk dokumentarserie fra 2020. (Therese, jenta som forsvant) Et nyt rygte vokser: Er Therese blevet kidnappet og bortført til Pakistan? Det norske politis afdeling for uopklarede sager genåbner efterforskningen. Er der noget nyt at finde nu 32 år efter Therese forsvandt?

03:40  

Fantastiske Forvandlinger III - Istanbul (6:6)
Fantastiske Forvandlinger III - Istanbul (6:6) Tag med arkitekt og designer Ane Cortzen, når hun i en ny sæson besøger nogle af verdens mest fantastiske arkitektoniske forvandlinger. I Istanbul besøger vi byens gamle imponerende kraftværk, der i dag er universitet, et hipt mødested, som er genopstået fra et legendarisk bryggeri, et osmannisk palads, der er transformeret til et eksklusivt festlokale - og så sejler Ane over Bosporus og besøger en gammel fabrik for spiritus, som nu er et luksushotel.

TVR

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, FAKSE.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0930071956